- 11,950
- 8,249
- 113
HayrolaYok Takmıyorum zaten ya Moralim bozuk
HayrolaYok Takmıyorum zaten ya Moralim bozuk
Uykudan kalktım uykudan kalktım o moralim bozuk oluyorHayrola
Baş ağrısı varmı baş ağrısı hava hafif sogukmu birde? Bak bu 3 lü gündüz uykusu uyandın hava hafif esiyor hafif baş ağrısı bu 3 lü demek bugün sendne bir kazanç çıkacak demekUykudan kalktım uykudan kalktım o moralim bozuk oluyor
Bol şans
Aynen bakıyorum kurudu sallayarak yapıyorum Vallahi anlamıyorum baskettenİyi gidiyor muro
Bu maçlar dengesiz zaten yazı tura gibiAynen bakıyorum kurudu sallayarak yapıyorum Vallahi anlamıyorum basketten
Futbol olmayınca takip zor yaKimse takip etmiyor kimseye ödül yok🤣
Vallahi dediğin gibi buna Yazı Tura attım bu basketeBu maçlar dengesiz zaten yazı tura gibi
Ben kazanırsam Siz de kazanacaksınız 5 kişi 250 ekleyecek site Ben 2.000 lira mı alır çekilirim🤣Futbol olmayınca takip zor yasen kazan da
Futbol olsa takip etcem de basket voleybol telefon kasıyorBen kazanırsam Siz de kazanacaksınız 5 kişi 250 ekleyecek site Ben 2.000 lira mı alır çekilirim🤣
😁Ben kazanırsam Siz de kazanacaksınız 5 kişi 250 ekleyecek site Ben 2.000 lira mı alır çekilirim🤣
Basket çok pis kurudu ya elimi nereye atsam kuruyor basketten mi devam edeyimFutbol olsa takip etcem de basket voleybol telefon kasıyor
Futbola gecBasket çok pis kurudu ya elimi nereye atsam kuruyor basketten mi devam edeyim