- 14,587
- 6,760
- 113
Ya hak @sinansrml63Küçük miktardan bu yakalasam ümmüğüne çökecem de. O anı bekliyorum 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903805
Ya hak @sinansrml63Küçük miktardan bu yakalasam ümmüğüne çökecem de. O anı bekliyorum 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903805
Bir yakalasam zıplayacam reis. Deneme bunlar 😀😀 akşama eurolig varrUfak deniyorsun bugün dost 😂
Knk sen niye hep sinanı etiketliyorsun 😂@EşrefTEK80 Lose geçmiş olsun kral @sinansrml63
Kardeşim zaten rol yoktu ki wasile 5k borcu vardı eşrefin onu ödediBaşka rol varmı @EşrefTEK80
Bol şanslar Tek dostKüçük miktardan bu yakalasam ümmüğüne çökecem de. O anı bekliyorum 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903805
Arada kaynadı herhaldeBaşka rol varmı @EşrefTEK80

Anladım dost sagolKardeşim zaten rol yoktu ki wasile 5k borcu vardı eşrefin onu ödedi
Haaa tamam ufaktan yukarı merdiven diyon yani 😂Bir yakalasam zıplayacam reis. Deneme bunlar 😀😀 akşama eurolig varr
Teşekkürler dost tskipteyizArada kaynadı herhalde Ekli dosyayı görüntüle 903808
Bol şanslar Tek dostArada kaynadı herhalde Ekli dosyayı görüntüle 903808
Bu ne kardeşim 5k lık kupon mu olur sakız parasıArada kaynadı herhalde Ekli dosyayı görüntüle 903808
Yanılmamışsın abuzer ilk maçtan yattı iy 1-1 ms 1-1 39 1 sayfa rol takibi 38 sayfa maçın hakkında dedikodu yaptıkMuro kazandı mi la 39 sayfa nasıl ilerlemiş oynamayı bilmiyor dedik bide
Eskiden başkalarını etiketliyordu 2 ,3 kişi hemde sonra 1 e indirdik zor bela buna da şükür 😁Knk sen niye hep sinanı etiketliyorsun 😂
İy 1-1 biten maç 2.5 alt oldu abuzerMuro kazandı mi la 39 sayfa nasıl ilerlemiş oynamayı bilmiyor dedik bide