- 12,451
- 3,829
- 113
Kazanır umarım slottaNeden yazmıyor ya konuya hiçbir şey slot oynuyordur diyeyim
Kazanır umarım slottaNeden yazmıyor ya konuya hiçbir şey slot oynuyordur diyeyim
Slotta en son Serdar ortaç kazandı karabiberimden önceKazanır umarım slotta
Bu kazanamadık yaş 30 oldu evlilik yok borç çok sağlık yok 50 tane şey deist oldum kumar yüzünden yaSlotta en son Serdar ortaç kazandı karabiberimden önce
1 tek kupon yaptı zaten 2-3 k oldu mu devam etmezGeldi mi onun tek kupon
Allahı suçlarsan daha bir şey olmaz tövbe etBu kazanamadık yaş 30 oldu evlilik yok borç çok sağlık yok 50 tane şey deist oldum kumar yüzünden ya
Ben ateizme doğru gidiyorum dostBu kazanamadık yaş 30 oldu evlilik yok borç çok sağlık yok 50 tane şey deist oldum kumar yüzünden ya
Tövbe etmek bile istemiom nieyse din Allah inancin kalmadı son 6 aydirAllahı suçlarsan daha bir şey olmaz tövbe et
Bende vllaBen ateizme doğru gidiyorum dost
Oralara girmeyelim . Boş verAllah varda din yalan gibi geliyor bana nieyse
O işler öyle olmuyor Gazze de doğan o zaman en büyük ateist o olsun herkesin hayatı sınavı farklıTövbe etmek bile istemiom nieyse din Allah inancin kalmadı son 6 aydir
Reis Bu illeti oynayıpta böyle tavsiye veren ilk defa birini görüyorm 😀Allahı suçlarsan daha bir şey olmaz tövbe et
Öylede Norvecte Doğan hayat yasiyo finaldiyda orda doğan öyleO işler öyle olmuyor Gazze de doğan o zaman en büyük ateist o olsun herkesin hayatı sınavı farklı
Yaşıyor da allahtan bihaberÖylede Norvecte Doğan hayat yasiyo finaldiyda orda doğan öyle
Onların tanrısı odin dost .Öylede Norvecte Doğan hayat yasiyo finaldiyda orda doğan öyle
Öyle vllaYaşıyor da allahtan bihaber