Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Muroo1988 | Kasa 1000 Hedef 10000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,842
100,384
113
Kardeşim onlar da insan değil mi yazdığı yazıya bak allahtan bir habermiş onların da kendine göre inançları var bir sen mi zekisin bir sen mi akıllısın ( bunu yazan da slot çeviriyor)
Beti arttır bırak şimdi Allah herkese akıl vermiş arayan her yer de bulur

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,451
3,829
113
Herkes kumar oynuyo alkol icio zina yapiyo ama velakin Allah diyo böyle bi ülke bura haberler hep cinayet bilmem ne nasi Müslümanlar demi

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Öyle farkındayım diye avut kendini sen kurnaz değil çakalsın hadi bak slotuna germe ortamı
Senin gibileri her türlü zinayı yapar sonra da kendini böyle küçük düşürür senden adam olamamış ki anlatayım başka insanlara az saygın olsun Tek senin Allahın yok bunu kafana şok sokamıyorsan 100 kelimeli dar kafana ben sokarım 8 milyar insan var tek zeki değilsin insanlara kumar oynayıp akıl vermeyi bırak

Son düzenleme:

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,842
100,384
113
Senin gibi it çakal her türlü zinayı yapar sonra da kendini böyle küçük düşürür senden adam olamamış ki anlatayım başka insanlara az saygın olsun Tek senin Allahın yok bunu kafana şok sokamıyorsan 100 kelimeli dar kafana ben sokarım 8 milyar insan var tek zeki değilsin insanlara kumar oynayıp akıl vermeyi bırak
Ben başkasına akıl veriyorum it gibi atlayan sensin konuya senin akıla ihtiyacın yok ki akıl zenginisin acaba Mehdi olabilir misin sordun mu kendine hiç bu soruyu ?

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,451
3,829
113
Lütfen uzatmayın beyler rica ediyorum gerek yok öylesine konuşuldu bitti kavga dövüşe gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...