- 12,451
- 3,829
- 113
Odin kimkiOnların tanrısı odin dost .
Odin kimkiOnların tanrısı odin dost .
Kardeşim onlar da insan değil mi yazdığı yazıya bak allahtan bir habermiş onların da kendine göre inançları var bir sen mi zekisin bir sen mi akıllısın ( bunu yazan da slot çeviriyor)Yaşıyor da allahtan bihaber
İskandinav Tanrısı mitolojik yani . Onların tanrı inancı başka araştır . Bizim inancımiz ile onların ki farklı.Odin kimki
Beti arttır bırak şimdi Allah herkese akıl vermiş arayan her yer de bulurKardeşim onlar da insan değil mi yazdığı yazıya bak allahtan bir habermiş onların da kendine göre inançları var bir sen mi zekisin bir sen mi akıllısın ( bunu yazan da slot çeviriyor)
Saol dost bakcam kafa beyin kalmadı onlara sariyim bariİskandinav Tanrısı mitolojik yani . Onların tanrı inancı başka araştır . Bizim inancımiz ile onların ki farklı.
Sana da akıl vermiş ama kumar oynamayı biliyorsun değil mi en azından ben farkındayım kurnaz değilimBeti arttır bırak şimdi Allah herkese akıl vermiş arayan her yer de bulur
Bi ara konuşalım seninle benim derdimi anlatayım sana kendin derin bir oh çekersin m kendini bunaltma 30 yaş kötü değil . Hayat kısa ve devam ediyorSaol dost bakcam kafa beyin kalmadı onlara sariyim bari
Olur dost benimkileri duyunca sukredersin belki valla ben daha beterin sağlık vs doluBi ara konuşalım seninle benim derdimi anlatayım sana kendin derin bir oh çekersin m kendini bunaltma 30 yaş kötü değil . Hayat kısa ve devam ediyor
Öyle farkındayım diye avut kendini sen kurnaz değil çakalsın hadi bak slotuna germe ortamıSana da akıl vermiş ama kumar oynamayı biliyorsun değil mi en azından ben farkındayım kurnaz değilim
Senin gibileri her türlü zinayı yapar sonra da kendini böyle küçük düşürür senden adam olamamış ki anlatayım başka insanlara az saygın olsun Tek senin Allahın yok bunu kafana şok sokamıyorsan 100 kelimeli dar kafana ben sokarım 8 milyar insan var tek zeki değilsin insanlara kumar oynayıp akıl vermeyi bırakÖyle farkındayım diye avut kendini sen kurnaz değil çakalsın hadi bak slotuna germe ortamı
Ben başkasına akıl veriyorum it gibi atlayan sensin konuya senin akıla ihtiyacın yok ki akıl zenginisin acaba Mehdi olabilir misin sordun mu kendine hiç bu soruyu ?Senin gibi it çakal her türlü zinayı yapar sonra da kendini böyle küçük düşürür senden adam olamamış ki anlatayım başka insanlara az saygın olsun Tek senin Allahın yok bunu kafana şok sokamıyorsan 100 kelimeli dar kafana ben sokarım 8 milyar insan var tek zeki değilsin insanlara kumar oynayıp akıl vermeyi bırak
Hadi kardeşim işine bak daha da batırma kendiniBen başkasına akıl veriyorum it gibi atlayan sensin konuya senin akıla ihtiyacın yok ki akıl zenginisin acaba Mehdi olabilir misin sordun mu kendine hiç bu soruyu ?
Ben Batmam sen Merak etme kibirli ateistHadi kardeşim işine bak daha da batırma kendini
Ateist olduğumu nereden çıkardın kardeş arka kapından mıBen Batmam sen Merak etme kibirli ateist
Muro sana da bol şans konunu kirlettiğim için kusura bakma kardeşimGeldim aslannlar
Arka kapısı açık gezen sensin tam dayaklıksın var ya anca buralarda artistlik yaparsın çevir bakalım dede senin hakkından o gelirAteist olduğumu nereden çıkardın kardeş arka kapından mı