- 10,252
- 2,370
- 113
@Muroo1988 soğutmadan gönder gelsin kral
@Muroo1988 soğutmadan gönder gelsin kral
Kaç adım daha yapacağız Muro ağaç ettin bizi burdaOlur olmaz deme nerede
Bırak adamı kumar oynamayı özlemiş kaybedene kadar oynasın murodan değerli miKaç adım daha yapacağız Muro ağaç ettin bizi burda
E kombin yapaydınEşref Baba ne dedim Kocaeli maçı da 2-0 değil mi
Bekliyoruz enişte bakalım anlarsınyaBırak adamı kumar oynamayı özlemiş kaybedene kadar oynasın murodan değerli mi
Kanka az sakın ol lütfen çok flood yapıyorsunPara lazm
rapor et 5k mesaj kasmaya çalışıyor aklı sıra ben ettimYav yeter amk
Kombin yapsaydım Yemin ediyorum bugün çok özledim geldilerE kombin yapaydın
Dost 11 den beri burdayım la ayip larapor et 5k mesaj kasmaya çalışıyor aklı sıra ben ettim![]()
Bırak koca elini balık rakı yapacağız mura sağlam vurEşref Baba ne dedim Kocaeli maçı da 2-0 değil mi
İhtiyacı vardır diye ses etmedikte bu arşa çıkardı mesaj kasmayirapor et 5k mesaj kasmaya çalışıyor aklı sıra ben ettim![]()
demin 4.397 mesajın vardı şimdi 4,418 1 dakka da 21 mesaj ne laDost 11 den beri burdayım la ayip la
Ah be kral para buradan gelse bu kadar adamın ne işi var burada , ek iş bulup çalışmak en mantiklisiPara lazm
Abi sende ikidir rakı diyorsun. Durumlar kötü bizim canımız çekiyor yapma etme 😅Bırak koca elini balık rakı yapacağız mura sağlam vur
Dost ama sabahtan beri ekrana bakiyom la hakettimdemin 4.397 mesajın vardı şimdi 4,418 1 dakka da 21 mesaj ne la![]()
Okacha kardeşimiz nerde dm gelmedi daha adamı esir aldılar yine 4. Kuponda gelenlerdemin 4.397 mesajın vardı şimdi 4,418 1 dakka da 21 mesaj ne la![]()
Ek ise girdim kargoya adamı kovdular işten ona yardım ediyordum o kovulunca bende çıktım otomatikAh be kral para buradan gelse bu kadar adamın ne işi var burada , ek iş bulup çalışmak en mantiklisi