- 73,737
- 39,114
- 113
Gelsinde normanda 5 kişi 100 du 6 kişi doğamda var
Kalan ıda çocuk esirgeme kurumunaArkadaşlar gelmesi halinde bykusursuz serhatcan husobey 1 kisi daha var oda n ile basliyo bu arkadaşlara 100 tl gonerem bilginize
7 kişi vardı nasıl bölüm konu sahibi 1 adım git gelirse dağıt dediNeden ? Gelen parayı bolmen gerekiyor Adamlar neden risk aldı 20 TL için mi?
buda haklı bi soru dostNeden ? Gelen parayı bolmen gerekiyor Adamlar neden risk aldı 20 TL için mi?
Diyorum ki 100 TL dağıtım yapacaksin adam başı sana 100 TL den fazla kalıyor kaç kişi rolling istedi ise o parayı sen dahil bolmen gerekiyor7 kişi vardı nasıl bölüm konu sahibi 1 adım git gelirse dağıt dedi
Ben ?Arkadaşlar gelmesi halinde bykusursuz serhatcan husobey 1 kisi daha var oda n ile basliyo bu arkadaşlara 100 tl gonerem bilginize
Orda büyük sıkıntı var üstelik yüksek orana bastı bize 100 er vermesi terbiyesizlikNeden ? Gelen parayı bolmen gerekiyor Adamlar neden risk aldı 20 TL için mi?
Sen banko oldugun için listeye yazmamış sende varsın
Kişi sayısına bölünmesi lazım işin raconu budur yinede kendisi bilirOrda büyük sıkıntı var üstelik yüksek orana bastı bize 100 er vermesi terbiyesizlik
Hepsini pay etmen gerekir kral adam sana pay et dediGelsinde normanda 5 kişi 100 du 6 kişi doğamda var