- 17,128
- 8,306
- 113
83
buda haklı bi soru dost
hepsini verim istersenOrda büyük sıkıntı var üstelik yüksek orana bastı bize 100 er vermesi terbiyesizlik
Ensty 2.5 orani beklemeden 100 tl alabiliyorken biz 2.5 orani 100 tl kazanmak için mi bekliyoruzNeden ? Gelen parayı bolmen gerekiyor Adamlar neden risk aldı 20 TL için mi?
Eşit bolersin sende dahil ki inşallah gelir abuk sabuk olmadanhepsini verim istersen
Dalga mı geçiyorsın lan sen benle?? Kendine daha fazla oara kalsın diye 2.5 orana bastın onu anladık bir de 100 er veriyorsunhepsini verim istersen
Konuya bak öyle konus 100 tl gönderirsin dedi 1 adım gidipHepsini pay etmen gerekir kral adam sana pay et dedi
Lan diye konuşma adana yaz adam bana yazsin bolim çocuk yok adam ol konuşmana dikkat et cigerimDalga mı geçiyorsın lan sen benle?? Kendine daha fazla oara kalsın diye 2.5 orana bastın onu anladık bir de 100 er veriyorsun
Aksini iddaa etmeyiz çünkü düşün ensty aldı parasini 100 tl biz 2.5 oran oynamani bekleyip 1000 tl kazanç içinden 5 kişiye 100 tl kalan 500 senin mi peki mantıklı gelmiyor@Muroo1988 dost herkesin payı var şimdi dost gelmesi halinde para ortak bölüştürülmesi hakkaniyetli olur bence diğerleri ne düşünür bilmem ama
Saygıyı bozmayalım yinede ama hoş değil yaptığın MuroDalga mı geçiyorsın lan sen benle?? Kendine daha fazla oara kalsın diye 2.5 orana bastın onu anladık bir de 100 er veriyorsun
evet gördüm öyle dediyse laf anlatma sen he cok mu para istiyorlar gelirse vur bi 3 orana daha ver 250 😎😅K
Konuya bak öyle konus 100 tl gönderirsin dedi 1 adım gidip
Tamam gelsin konuda kim sıkı takipettiyse bolicemAksini iddaa etmeyiz çünkü düşün ensty aldı parasini 100 tl biz 2.5 oran oynamani bekleyip 1000 tl kazanç içinden 5 kişiye 100 tl kalan 500 senin mi peki mantıklı gelmiyor
Gelse de gelmese de bu kupon gelirse 5 kişiye 100 tl demen bile gülünçKupon gelmeden girdiği trisklere bak