Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Muroo1988 | Kasa 500 Hedef 3 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,428
32,251
113
Dünden beri destek ve borç verdiğim adamlar isyan ediyor pazartesi gününe söz verenler perşembe cuma cumartesi gününe sözler utanmadan para istiyorlar Erho çıldırmalık gider yakarım parayı onlara yine atmam. Adam diyor kazandığın için atmadım ula be sokuk atmazsam cümle alem anamı … yazmışsın bu ne ajsjjdnd

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Dünden beri destek ve borç verdiğim adamlar isyan ediyor pazartesi gününe söz verenler perşembe cuma cumartesi gününe sözler utanmadan para istiyorlar Erho çıldırmalık gider yakarım parayı onlara yine atmam. Adam diyor kazandığın için atmadım ula be sokuk atmazsam cümle alem anamı … yazmışsın bu ne ajsjjdnd
Senin dm wp tg ana baba günüdür demi iste para iyidir hoştur da bir insan borc aliyorsa vermesi lazım ne olursa olsun verme abicim kimsye parani sende açık açık vermiyorum de

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Cidden bu insanlara verme dost para yani insanlar gerçekten yamyam roll açtım geçen durum fena değildi Dm kutuları uçuşuyo ama sonrasında selam sabah yok...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,428
32,251
113
Senin dm wp tg ana baba günüdür demi iste para iyidir hoştur da bir insan borc aliyorsa vermesi lazım ne olursa olsun verme abicim kimsye parani sende açık açık vermiyorum de
ya kanka kızdığım şey şu ismi lazım değil bir kavata 4 günde 1-1-1-1 4 lira şans parası yollamışım üstüne acil şuyum buyum var 7k ödemezsem şöyle böyle olacak diye tilki sızlanması yapıyor, Salı günü atmazsam cümle alem anamı bacımı cart curt laflar, hadi diyorum yalan ama acıdım yollayalım yolluyoruz 1 hafta geçmiş nerdeyse dost varsa 2k atsana şansımızı deneyelim yazıyor cevap vermiyorum, vayyyy parayı buldun değiştin yazıyor ahsjdjdjd

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
ya kanka kızdığım şey şu ismi lazım değil bir kavata 4 günde 1-1-1-1 4 lira şans parası yollamışım üstüne acil şuyum buyum var 7k ödemezsem şöyle böyle olacak diye tilki sızlanması yapıyor, Salı günü atmazsam cümle alem anamı bacımı cart curt laflar, hadi diyorum yalan ama acıdım yollayalım yolluyoruz 1 hafta geçmiş nerdeyse dost varsa 2k atsana şansımızı deneyelim yazıyor cevap vermiyorum, vayyyy parayı buldun değiştin yazıyor ahsjdjdjd
Vay utanmaz vay sen hikayelere inanıyorsan dur güzel bir masal da ben anlatım sana iste insan da olan iyi niyetini suistimal ediyorlar

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Tam şerefsiz cidden bu insan ismini Dm sen atar mısın dost burda paylasma da dusmanimizj bilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...