- 19,914
- 6,324
- 113
@Devecibey çözk Ömerbabaya yaz ahmetAtsın Ahmedime benim için uygundur
@Devecibey çözk Ömerbabaya yaz ahmetAtsın Ahmedime benim için uygundur
Apo bu rolü açmazsan var ya ben takip ediyorum özellikle seni Peşini bırakmam🤣Acelemiz yok muro zabaha kadar burdayız
Bol şanslar Muro@akgul383 kesene Bereket Kral gelmesi halinde hedefe ulaşırsak bir kişiye 500
Adim 1Ekli dosyayı görüntüle 963780
Sen adamın hammaddesisinAtsın Ahmedime benim için uygundur
Yok la abi apo amca zor durumda çökmek yakışmaz bize zaten o sikkirigi parayı atmaz@Devecibey çözk Ömerbabaya yaz ahmet
Hadi yarın pazar şuraya 3.000 yapayım 2.500 bana kalıyor Yarın takılim birazAtsın Ahmedime benim için uygundur
Tek bana attı herhaldeYok la abi apo amca zor durumda çökmek yakışmaz bize zaten o sikkirigi parayı atmaz
Al ahmedim al atarsa ben sana atarım zaten daha ölmedik çok şükürYok la abi apo amca zor durumda çökmek yakışmaz bize zaten o sikkirigi parayı atmaz
Daha 2 gün girmen forma abi puahahHadi yarın pazar şuraya 3.000 yapayım 2.500 bana kalıyor Yarın takılın biraz
Eyvallah KralBol şanslar Muro
Sg@akgul383 kesene Bereket Kral gelmesi halinde hedefe ulaşırsak bir kişiye 500
Oda barriosun inadına attiTek bana attı herhalde
Bayılırsam girmem güzel kafaya denk gelirsem uyurumDaha 2 gün girmen forma abi puahah
Kazan da keyfimiz yerine gelsinHadi yarın pazar şuraya 3.000 yapayım 2.500 bana kalıyor Yarın takılim biraz
En iyisi valla aw dünyadan yok olun ne güzel iki gunBayılırsam girmem güzel kafaya denk gelirsem uyurum
bol şans mırrroo@akgul383 kesene Bereket Kral gelmesi halinde hedefe ulaşırsak bir kişiye 500
Kimin multisisin aslan parcasi
Eyvallah Kara hoş geldinbol şans mırrroo
Muro benim elmaslarla bişey gelmiyor muEyvallah Kara hoş geldin