- 16,160
- 3,167
- 113
@TestoHaylan06 ulan o 1dkbet konusundada susturdular bizi yazamıyoz
hadi bol şansGelirse rol Biter son adım
Ekli dosyayı görüntüle 961930
Kaçmaz Kral elime para geçti mi promosyon nerede var şöyle bir bakınıyorum ilk başta bir 15-20 dakika yarım saat ondan sonra baktım bir şey yok normal siteye yatırırımHe şimdi anladım iyi düşünmüşsun valla
Oda iyi bonusu 1 k yap Çek her alanKaçmaz Kral elime para geçti mi promosyon nerede var şöyle bir bakınıyorum ilk başta bir 15-20 dakika yarım saat ondan sonra baktım bir şey yok normal siteye yatırırım
Bin TL yap Çek oKaçmaz Kral elime para geçti mi promosyon nerede var şöyle bir bakınıyorum ilk başta bir 15-20 dakika yarım saat ondan sonra baktım bir şey yok normal siteye yatırırım
Ev ağır favoriBilmiyorum da büyük konuşmuyorum maç o kadar eminim ki iki buçuk üst olacağına Bu maçın 100bin 100 binr basarım o kadar eminim nedense
Dep atarsa bide harika olurBilmiyorum da büyük konuşmuyorum maç o kadar eminim ki iki buçuk üst olacağına Bu maçın 100bin 100 binr basarım o kadar eminim nedense
Web açacak gibi bastırıyorDep atarsa bide harika olur
Dakika 53Ev ağır favori
Totem olarak canlı acacam maçı 10 dakika da bir yazarmBildirimleri açın geliyor
Dep 1 tane atsa rahat olacaktaEv tek başına 3 atması lazım
Bilmiyorum da arkanıza yaslanın bu maç gelecekDep 1 tane atsa rahat olacakta
Cevapta takıldığı yerde şikayet ediyor çok uyanık bir büro ama verecek cevabı varsa devam ediyor bende şutlandım kapatalım konuyu 🤣@TestoHaylan06 ulan o 1dkbet konusundada susturdular bizi yazamıyoz
De inşallah abi ben canlı izleyince genelde gol oluyor yayını bulup acacamBilmiyorum da arkanıza yaslanın bu maç gelecek