Bol şans olsun muro link var mi
Senin liginin maçı var dostum@NoEscapE ana parayı canlıya gireceğim maçlar başlasın bu burada dursun bu konu
Bol şans olsun muro link var mi
Girecektim İlk yarı bir buçuk üstü sonra vazgeçtim Belli olmaz belki 1-0 biter ilk yereSenin liginin maçı var dostum
Ana para daha oynamadım ana parayı maçlar bir başlasın tek tek gideceğimBol şans murooo
Gun sonuna kadar 1k bulabilmem lazim rezil olduk iyice dun jojo koddan 200 çıktı 4 maç yaptım 2300 veriyor son maç gs maçı 3.5 üst giriyordum baktım dedim şimdi 3 atar bırakırız sıradaki gol gs oynadım şansıma tüküreyim ts atti üstüne 4 attık tek ondan yattı gelse ödemeyi yapacaktım direkt bilmiyorum ya hersey çok kötü gidiyor muro burda da ne diye anlattım bilmiyorumAna para daha oynamadım ana parayı maçlar bir başlasın tek tek gideceğim
Geçmiş olsun kral çok geçmiş olsunGun sonuna kadar 1k bulabilmem lazim rezil olduk iyice dun jojo koddan 200 çıktı 4 maç yaptım 2300 veriyor son maç gs maçı 3.5 üst giriyordum baktım dedim şimdi 3 atar bırakırız sıradaki gol gs oynadım şansıma tüküreyim ts atti üstüne 4 attık tek ondan yattı gelse ödemeyi yapacaktım direkt bilmiyorum ya hersey çok kötü gidiyor muro burda da ne diye anlattım bilmiyorum
Bol şanslar muro
Eyvallah dayı sağ olasınBol şanslar muro
bol sans muro gelsin şu jokerden 10 k be
Bol şanslar