- 11,646
- 2,142
- 113
Cekim yapmayanlara ozel frebet var bir de betlasman yuzde 30 cevrimsiz ilk yatirim var 1 kati cevrim ana para dahil
Betgarden %30 freebet 500 yatır 150 free al çevrimsizBu arada beyler güzel frebet veren site varmı parayı cekebilecegimiz yazarsanız yatırıp başlayalım saat geldi cattti
Umut abi özele bak ödülünü gönderecemBetgarden %30 freebet 500 yatır 150 free al çevrimsiz
ödül için ne yapmamız lazım dost takıp mı etcezKesene bereket dost ödülümüz geldi
ödul icin tesekkur ederim dostum 😍Özele yaz dost
Ödül yaz boşluk bırak 3131 e gönder cebine gelsin dostödül için ne yapmamız lazım dost takıp mı etcezparıbuda 2 rıpple var atamıyorum hıc bı sıteye kafayı yıcem
![]()
sms hakkım yok dost ben bu kadar sefıllık yasamamıstım o kaybettıgım 21 mılyardan sonra yuzum hıc gulmedıÖdül yaz boşluk bırak 3131 e gönder cebine gelsin dost
Abi dün gece bu abiler benimle burda totem yaptılar bugün yine ödül dağıtımı varödül için ne yapmamız lazım dost takıp mı etcezparıbuda 2 rıpple var atamıyorum hıc bı sıteye kafayı yıcem
![]()
totemle oluyorsa bende yapayım ama bilemıyorum o 21 mılyarda butun forum totem yapmıstıAbi dün gece bu abiler benimle burda totem yaptılar bugün yine ödül dağıtımı var
BekliyoruzBetkura attım beyler %50 frebet aldım başlıyoruz
başla bakalım vurguncuuuBetkura attım beyler %50 frebet aldım başlıyoruz