- 8,738
- 6,644
- 113
Allah razı olsun canoTebrikler kanka kesene bereket
Allah razı olsun canoTebrikler kanka kesene bereket
Malatyadayım dost belki bu gelenle birşey olursa sayende bi viski içebilirim umudu bakalım 😄Kanka İzmite yakınsan başım gözüm üstüne davet ederim
Gelir birazdan heraldeAyar oldum ya bu niye böyle duruyor
Hep birlikteYeni yılınız mutlu huzurlu ve sağlıklı olsun beyler
Şansımız yok bekliyorduk hazır durumda artık yarın oynarızValla yatcam sabah atarım hak geçmesin yanlış anlaşılma olmasın diye yazım dedim
ÖnemliValla yatcam sabah atarım hak geçmesin yanlış anlaşılma olmasın diye yazım dedim
Sıkıntı yok hocam kafalar çekildi sen uykuna bakk😄Valla yatcam sabah atarım hak geçmesin yanlış anlaşılma olmasın diye yazım dedim
Aleyküm selam dost bende eve yeni geldim kar yağıyordu tuzlama yaptık isteydimCümleten selamun aleyküm hayırlı sabahlar söz verdiğim arkadaşlara şimdi hallediiriyorum
Kesene bereketCümleten selamun aleyküm hayırlı sabahlar söz verdiğim arkadaşlara şimdi hallediiriyorum
Tebrikler brom az önce iki rulet arası bu rakamı ezdim. Sen sen ol bu limitlerde mutlu ol.Çok güzel vurdum bonus ile @chirella kanka bana ulaş
Gunaydın tebrıkker dostCümleten selamun aleyküm hayırlı sabahlar söz verdiğim arkadaşlara şimdi hallediiriyorum
Vay abimTebrikler brom az önce iki rulet arası bu rakamı ezdim. Sen sen ol bu limitlerde mutlu ol.
Geçmek bitmeyen anlar içerisindeyiz brocum teşekkürler 🙏Vay abim
Aykut abi nasılsın
Geçmiş olsun
Unuttun bizi helal olsun sanaGeçmek bitmeyen anlar içerisindeyiz brocum teşekkürler 🙏