- 8,693
- 6,609
- 113
@berkays7 @rizeli535353 sizin gönderim tamam diğer seçtiklerim iban atsın hepinize teşekkür ederim Allah daha fazlasını sizelsre nasip etsin 🙏🏻
Teşekkür ederim dost kesene bereket mutlu huzurlu nice yılların olsun düşündüğün için çok teşekkürler yüzün hep gülsün dost@berkays7 @rizeli535353 sizin gönderim tamam diğer seçtiklerim iban atsın hepinize teşekkür ederim Allah daha fazlasını sizelsre nasip etsin 🙏🏻
Ne demek kanka şansın bol olsun 🙏🏻Teşekkür ederim dost kesene bereket mutlu huzurlu nice yılların olsun düşündüğün için çok teşekkürler yüzün hep gülsün dost
Bizi de gör reisNe demek kanka şansın bol olsun 🙏🏻
Gülmek devrimci bir eylem neden gülmeyeyim brocum?@madmen1 niye güldün abi
Aklında olmak bir IBAN ucu kadar değil mi brocumUnuttun bizi helal olsun sana
Gül gül abiGülmek devrimci bir eylem neden gülmeyeyim brocum?
IBAN derkenAklında olmak bir IBAN ucu kadar değil mi brocum
IBAN derken
Allah razı olsun kardeşim benim Allah sanada nasip etsin 🙏🏻Harbiden delikanlı birisiymissin helal olsun daha fazlasıni kazanırsın umarım
AminAllah razı olsun kardeşim benim Allah sanada nasip etsin 🙏🏻
Tebrikler @Müslüm75 dostum kazancin daim olsunNe demek kanka şansın bol olsun 🙏🏻
Hayırlı sabahlar kardo gece atmıştım düşmemiş mi dm sana 👋@berkays7 @rizeli535353 sizin gönderim tamam diğer seçtiklerim iban atsın hepinize teşekkür ederim Allah daha fazlasını sizelsre nasip etsin 🙏🏻
Gelmemiş kanka sende atta çıksın aradan söz verdikHayırlı sabahlar kardo gece atmıştım düşmemiş mi dm sana 👋
Müslüm günde 2 saat uyur oda ölmemek için diyorlar doğruymuş meğer@Enişte reis seninde tamam bol şans 🙏🏻
Ben uyumam reis bana 2 3 saat yetiyo 😂Müslüm günde 2 saat uyur oda ölmemek için diyorlar doğruymuş meğer
600 TL para değil ama insanın kandırılmak zoruna gidiyor. Başkan shelac aktifler ama cevap vermiyorlsr. MaalesefBen parasında değilim şükür alacağımı aldım sevdiğim insanlara da dağıtım yaptım ama neden kimse dünden beri yardımcı olmuyor beni engellediler @Virusbet Türkiye paraya çöktü dün @Shellac reis yazdım kimse yanımız da olmuyo