- 24,310
- 17,286
- 113
Masallah kardesim valla helal olsun daim olsun insallah 🧿🧿✋Teşekkür ederim reis baş tacısın elimden geleni yaptım para bugün var yarın yok başkaları gibi paraya tapmıyoruz 😂
Masallah kardesim valla helal olsun daim olsun insallah 🧿🧿✋Teşekkür ederim reis baş tacısın elimden geleni yaptım para bugün var yarın yok başkaları gibi paraya tapmıyoruz 😂
Djdjdk kanka çok boş adam ya 50 bin kazanıp Adama 1.000 TL verecekmiş ben dün 35k küsür kazandım 5k dağıttımO para aticam der kendi kendine iban ister trx ister sonra uzar gider hdhsaa
Allah razı olsun baş tacısın senide yazdım aklıma görümcem senide yine içiyorum idare edin 😂😂Masallah kardesim valla helal olsun daim olsun insallah 🧿🧿✋
Gönderdim bol şans reisGönderdim müslüm dost kesen dolu olsun viskiye yatıracam direk 😁😁
Tadic iyidir yaAçıyorum at İban reis o kadar kişiye attım ki kafam karıştı @tadic gelde dağıtım gör paraya tapma 😂😂😂
Valla salladım kazandım hiç birini tanıyorum kanka 😂😂😂Tebrikler dost bende 10k aldım bu freebet sayesinde dün akşam maçlar azdı ama olması gerektiği gibi bitti
Boş biri vallahi bakTadic iyidir ya
@Golcümetin @Doga2516 betpas link nedir ya
Afiyetle gardasm sen kazanda sorun yok 🧿Allah razı olsun baş tacısın senide yazdım aklıma görümcem senide yine içiyorum idare edin 😂😂
Cansın kardeşim 🙏🏻Afiyetle gardasm sen kazanda sorun yok 🧿
Teşekkür ederim reis 🙏🏻
@Golcümetin @Doga2516 betpas link nedir ya
Az içAllah razı olsun baş tacısın senide yazdım aklıma görümcem senide yine içiyorum idare edin 😂😂
Teşekkür ederim reis dün desteğe yazdım yardımcı olmuyorlar üstüne canlı destek engellediMüslüm75
Tebrkler dostum
sorunun var ise destek başlığına yazabilirsin
kontroller sağlanınca bilgi verilecektir ,
sadece sende olan bir sorun değildir
ara ara böyle sorunlar olabilmektedir
sorunu desteğe yazdıysan sabırla beklemen yeterli olacaktır dostum
günün güzel geçsin
Hangi siteden darbe yedin yineTeşekkür ederim reis dün desteğe yazdım yardımcı olmuyorlar üstüne canlı destek engelledi