- 10,742
- 3,425
- 113
@orhan1281 dosta tesekkur ederim sponsor icin. Bu sansizligi kirmak istiyorum. Ulasirsam hedefe yazarim takip edenlere
Bol şans Dost gönlünce olsun 👏@orhan1281 dosta tesekkur ederim sponsor icin. Bu sansizligi kirmak istiyorum. Ulasirsam hedefe yazarim takip edenlere
Zor gibi dost canın sağolsun :/
Bol sans@orhan1281 dosta tesekkur ederim sponsor icin. Bu sansizligi kirmak istiyorum. Ulasirsam hedefe yazarim takip edenlere
Sponsorluk anlaşması için şartlar nedir dostZor gibi dost canın sağolsun :/
Geçmiş olsun dost olmadimi olmuyor bazen@Shellac konu kilit sans bugun yok
Çekiliş çıktı sana aga, 4 haneli yap uğra yanımıza 😅😅Bol sans
Hani nerede la sigara alalım ciktiysaÇekiliş çıktı sana aga, 4 haneli yap uğra yanımıza 😅😅
Sana çıktı valla, dur linkini bulayimH
Hani nerede la sigara alalım ciktiysa
Sana zahmet bı bak ya bana pek çıkmaz o nedenle bakmam cekilislereSana çıktı valla, dur linkini bulayim
Mujdemi isterim bak 😅, yok dm kapalıydı yok acil işim çıktı bilmem 😅😅😅Sana zahmet bı bak ya bana pek çıkmaz o nedenle bakmam cekilislere
Eyvallah dost o mazaretler bizde olmazda çekiliş sahibinde olursa bilmemMujdemi isterim bak 😅, yok dm kapalıydı yok acil işim çıktı bilmem 😅😅😅
Biliyom adamsin, 4 hane yap artık iskender demiyoruz enflasyon çok arttı 😅😅, karışık tosta okeyiz 😅😅Eyvallah dost o mazaretler bizde olmazda çekiliş sahibinde olursa bilmem![]()
Sevindikte olmadı dost 12 den sonra imişMujdemi isterim bak 😅, yok dm kapalıydı yok acil işim çıktı bilmem 😅😅😅
İnşallah dostBiliyom adamsin, 4 hane yap artık iskender demiyoruz enflasyon çok arttı 😅😅, karışık tosta okeyiz 😅😅
Bol şanslar 🙏@orhan1281 dosta tesekkur ederim sponsor icin. Bu sansizligi kirmak istiyorum. Ulasirsam hedefe yazarim takip edenlere