- 2,191
- 1,505
- 113
Kardeşim öncelikle bol şanslar diliyorum23 Oranlık Tahmin Kuponumİsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir..
Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim Ekli dosyayı görüntüle 80354
2 kuponum var bugün ikisinde de var torino ve manU,,, ama dep 1.5ü şeklindeKardeşim öncelikle bol şanslar diliyorumBülten içerisinde en çok gözüme çarpan Torino 2.5üstü oldu.Bende bakmıştım o maç tekli büyük denenebilir
![]()
Güzel tercihler dostum bende Torino deneyeceğim sanırım her şey gönlünce olur inşallah kardeşim2 kuponum var bugün ikisinde de var torino ve manU,,, ama dep 1.5ü şeklinde
Abi senin analiz var mı bugüne@mustafag7ler Analiz için teşekkürler dost değerlendiren dostlara bol şanslar dilerim![]()
Başlık senden copy yapmış@mustafag7ler Analiz için teşekkürler dost değerlendiren dostlara bol şanslar dilerim![]()
Bende Barcelona maçında kaldım 1-1 veya 0-0 düşünüyorumBaşlık senden copy yapmış
Lazio 2,5 üst olursa 3,5 üste ve daha fazla gollere sahne olur
2-2 ?Bende Barcelona maçında kaldım 1-1 veya 0-0 düşünüyorum![]()
ilk yarı barca atarsa gelir diye düşünüyorum yaBende Barcelona maçında kaldım 1-1 veya 0-0 düşünüyorum![]()
umarım gelir dostilk yarı barca atarsa gelir diye düşünüyorum ya
2-2 olsun temizinden dostilk yarı barca atarsa gelir diye düşünüyorum ya
insallah hocam ikimizinki de gelir insallah2-2 olsun temizinden dost![]()
lazio attı 1-1 dostTorino 1-0 önde 2.yarı lazio 2 tane atar ilk maç gelir![]()
Güzel kupon bol şans23 Oranlık Tahmin Kuponumİsteyen Değerlendirebilir..Herkesin Görüşü Önemlidir..
Değerlendiren Dostlara Bol Şanslar Dilerim Ekli dosyayı görüntüle 80354