- 2,191
- 1,506
- 113
bol şansEğer Chelsea 2 gol atarsa geleceğini düşünüyorum. Bol sansEkli dosyayı görüntüle 256807
Takip edenlerden istediğime şans parası verebiliyor muyumGüzel kupon reis bol şanslar
Evet reis ama konuda para konuşulması yasak..Takip edenlerden istediğime şans parası verebiliyor muyum
Sansin bol olsun dost güzel duruyorEğer Chelsea 2 gol atarsa geleceğini düşünüyorum. Bol sansEkli dosyayı görüntüle 256807
Şampiyonlar ligi farklıdır dost sarı duvar önündedormund kötü sezon geçiriyor
şansın bol olsun dostum
Gruptan çıkmak istiyorlarsa yapacaklar hocam yani bana öyle geliyordormund kötü sezon geçiriyor
şansın bol olsun dostum
Benim çekincem chelsea 2 gol atabilir mi. kartlar rahat gelir zagreb tek basına yer 4 kartıGruptan çıkmak istiyorlarsa yapacaklar hocam yani bana öyle geliyor
Kuponu paylaşırken yazdım ben de ondan çekiniyorum ama sterling auba havertz başlamış üçü de seri oyuncular yeter ki top ulaşsın bir şekilde bulacaklardırBenim çekincem chelsea 2 gol atabilir mi. kartlar rahat gelir zagreb tek basına yer 4 kartı
ilk yarı mutlak 1 gol ve en az 2 kart almalıyızKuponu paylaşırken yazdım ben de ondan çekiniyorum ama sterling auba havertz başlamış üçü de seri oyuncular yeter ki top ulaşsın bir şekilde bulacaklardır
60a kadar 1 kart gelse yeter 60tan sonra 3 tane çıkar bence ama gol çok önemli dediğin gibi ustailk yarı mutlak 1 gol ve en az 2 kart almalıyız![]()
zagreb sert oynayan takım. chelsea da kıvrak oyuncular var o rahat olur dıye dusunuyorum kartı60a kadar 1 kart gelse yeter 60tan sonra 3 tane çıkar bence ama gol çok önemli dediğin gibi usta