- 17,545
- 16,162
- 113
Aklima bu geldi vakti olan dinlesin
Hahahahah
Hahahahah
Bağlayın be a... k....ğumuAklima bu geldi vakti olan dinlesin
Hahahahah
Bi tane erkeğe bağlayın beni, beni erkeğe bağla!Aklima bu geldi vakti olan dinlesin
Hahahahah
Sen ne bicim temsilcisin sen bi sikimi temsil edemenBi tane erkeğe bağlayın beni, beni erkeğe bağla!
Niye sen kufredince normal mi acıdı mi çok ?Bilgim dışında işlem yapılmış.
Ses kayıtları alıyor telefonum yani görüşmeleri.
Bende argo konuşunca ve biraz hararetli anlatınca ismi Didem olan bir kadın.n
Bana s.. git başka operatöre geç o zaman deyip kapattı.
Ben bu kadını sikayet ettim mail yolu ile dönüş hala yapilamadi kime şikayet edebilirim.
O değil de adam o zamanın parasıyla 7 lira için call centerı elden geçirmiş, hayat kadını etmiş.Sen ne bicim temsilcisin sen bi sikimi temsil edemen
Jakakakakak
At kafası kadına küfür etmişsin s.git dedi diye şikayet etmenin derdine düşmüşsün.Bilgim dışında işlem yapılmış.
Ses kayıtları alıyor telefonum yani görüşmeleri.
Bende argo konuşunca ve biraz hararetli anlatınca ismi Didem olan bir kadın.n
Bana s.. git başka operatöre geç o zaman deyip kapattı.
Ben bu kadını sikayet ettim mail yolu ile dönüş hala yapilamadi kime şikayet edebilirim.
Benim kadim dostumu kim üzdü42 yaşında adamsın hala ergen kız gibi davranıyorsun
İnci sözlük asosyal falan 69 yaşında adamsın İncil Tevrat falan oku inci sözlük nedirÖzgüvensizsin oturmuş bir kişiliğin yok bizene senin hayat hikayenden yaşadıklarından dostum Buram buram inci sözlükçü kokuyorsun o malum yere geri dön reelde ezik utangaç oluyorsunuz klavyeyi eline aldığınızda hayatın analizini yapıp millete giydiriyorsunuz özgüvenin o kadar yokki çenen reelde açılmıyor pısırıksın buraya döküyorsun bütün içini. Akıllı adam dakka başı karı gibi beni incittiler kötü davrandılar diye konu açmaz evlenme karına çocuğuna yazık bıktık senin konularından. Çağrı merkezi çalışanı kimseye küfretmedide sana edecek hayatın yalan bi kolpa sıkıp konu açmaya yer arıyon bilader velevki küfretti burda işin ne git kuruma dava aç. İlgiye muhtaç pısırık inci'ci asosyal