Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Müşteri Hizmetleri Bana Küfür Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,545
16,162
113
Aklima bu geldi vakti olan dinlesin
Hahahahah

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,122
8,623
113
la şunun yalanlarına inanıp durmayın ya ruh hastası sürekli böyle konular acıyor alakasız

Voltran16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
82
33
18
Bilgim dışında işlem yapılmış.
Ses kayıtları alıyor telefonum yani görüşmeleri.
Bende argo konuşunca ve biraz hararetli anlatınca ismi Didem olan bir kadın.n
Bana s.. git başka operatöre geç o zaman deyip kapattı.
Ben bu kadını sikayet ettim mail yolu ile dönüş hala yapilamadi kime şikayet edebilirim.
Niye sen kufredince normal mi acıdı mi çok ?

Revorevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
406
63
Özgüvensizsin oturmuş bir kişiliğin yok bizene senin hayat hikayenden yaşadıklarından dostum Buram buram inci sözlükçü kokuyorsun o malum yere geri dön reelde ezik utangaç oluyorsunuz klavyeyi eline aldığınızda hayatın analizini yapıp millete giydiriyorsunuz özgüvenin o kadar yokki çenen reelde açılmıyor pısırıksın buraya döküyorsun bütün içini. Akıllı adam dakka başı karı gibi beni incittiler kötü davrandılar diye konu açmaz evlenme karına çocuğuna yazık bıktık senin konularından. Çağrı merkezi çalışanı kimseye küfretmedide sana edecek hayatın yalan bi kolpa sıkıp konu açmaya yer arıyon bilader velevki küfretti burda işin ne git kuruma dava aç. İlgiye muhtaç pısırık inci'ci asosyal

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
328
157
43
Bilgim dışında işlem yapılmış.
Ses kayıtları alıyor telefonum yani görüşmeleri.
Bende argo konuşunca ve biraz hararetli anlatınca ismi Didem olan bir kadın.n
Bana s.. git başka operatöre geç o zaman deyip kapattı.
Ben bu kadını sikayet ettim mail yolu ile dönüş hala yapilamadi kime şikayet edebilirim.
At kafası kadına küfür etmişsin s.git dedi diye şikayet etmenin derdine düşmüşsün.

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,999
3,853
113
Özgüvensizsin oturmuş bir kişiliğin yok bizene senin hayat hikayenden yaşadıklarından dostum Buram buram inci sözlükçü kokuyorsun o malum yere geri dön reelde ezik utangaç oluyorsunuz klavyeyi eline aldığınızda hayatın analizini yapıp millete giydiriyorsunuz özgüvenin o kadar yokki çenen reelde açılmıyor pısırıksın buraya döküyorsun bütün içini. Akıllı adam dakka başı karı gibi beni incittiler kötü davrandılar diye konu açmaz evlenme karına çocuğuna yazık bıktık senin konularından. Çağrı merkezi çalışanı kimseye küfretmedide sana edecek hayatın yalan bi kolpa sıkıp konu açmaya yer arıyon bilader velevki küfretti burda işin ne git kuruma dava aç. İlgiye muhtaç pısırık inci'ci asosyal
İnci sözlük asosyal falan 69 yaşında adamsın İncil Tevrat falan oku inci sözlük nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...