- 8,775
- 6,676
- 113
Vbet 0.80 ftn spor bonus eklemiş oynadım 49 ftn çektim 1.000 tl setrabet attım 5 bin çektim bazen hiç bi parayı küçük görmicen
TebriklerVbet 0.80 ftn spor bonus eklemiş oynadım 49 ftn çektim 1.000 tl setrabet attım 5 bin çektim bazen hiç bi parayı küçük görmicen
Şansın daim olsun İhtşyaçlarına harcaman dileğiyleVbet 0.80 ftn spor bonus eklemiş oynadım 49 ftn çektim 1.000 tl setrabet attım 5 bin çektim bazen hiç bi parayı küçük görmicen
güzel günüde olmana sevindik dostumVbet 0.80 ftn spor bonus eklemiş oynadım 49 ftn çektim 1.000 tl setrabet attım 5 bin çektim bazen hiç bi parayı küçük görmicen
TebriklerVbet 0.80 ftn spor bonus eklemiş oynadım 49 ftn çektim 1.000 tl setrabet attım 5 bin çektim bazen hiç bi parayı küçük görmicen
Sağol reis 🙏güzel günüde olmana sevindik dostum
şansın daim olsun
şans yakanı bırakmasın
Sağol reisTebrikler dost 15:45 den belli bende betgite 1000 attım daha geçmedi geçmesini bekliyorum
Sağol reisTebrikler Müslüm 50 bin olması dileğiyle
Sağolasın reisTebrikler
Şeninde kazancın bol olsun reis o zaman 😂Ahahaa dost vallahi aynı mutluluk şuan bende var aynı şekilde 0.90 gibi bişi verdi 50 olarak çektim başka yere atttım 232 ftn tl karşığı çektim harbiden aynı mutluluk şuan bende var
Daha çok kazanman dileğiyleVbet 0.80 ftn spor bonus eklemiş oynadım 49 ftn çektim 1.000 tl setrabet attım 5 bin çektim bazen hiç bi parayı küçük görmicen
Sağolasın reis anladım ben seni 😉Daha çok kazanman dileğiyle
Tavsiyem mutluluğunu paylaşma pek![]()