Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Müzik Yazılımlarıyla İlgilenen Var Mı?

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
185
38
28
Arkadaslar öncelikle yapay zeka degil mevzum.

Muzik forumunda actim konuyu sildiler, atom parcalayanlar gelmeden bir de uzun yillardir üye oldugum bu forumdan sansimi deneyecegim.

Tiktokta falan onume dusuyor kime sorsam cevap gelmiyor. Avee playerde yapiliyor deniyor..

Ozetle sarkilarin boostlanmasi gibi bir şey ama cok daha yüksek seviyede yapiliyor bu...youtube da icerik bulamadim turkce.

Mersinde, samsunda bazı gençler yapiyor onlarda ulasmak mumkun olmuyor.

Ben yapay8m düşüncesinde degilim etrafında yapan, kendisi de yapan varsa ucreti karsiliginda sarki talep edecektim.

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
182
113
Boostlamaktan Kastın Nedir? daha açıklayıcı yazmalısın

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
182
113
Bu Tür Şarkılara Müzik Yapım Programında Orijinal Şarkının Üzerine Ekstra Kick (Davul) Eklenip Ekolayzer'dan Bass Frekansını Açıp Distortion Eklentisini de Kullanarak O Duyduğun Boost Sesi Meydana Gelir. Daha Fazla Detaya Girip Kafanı Karıştırmak İstemiyorum... ''Studio One'' ''FL Studio'' Vb. Programları Kullanma Kabiliyetinin de Olması Gerekiyor ve Bunun Yanı Sıra Müzikal Bilgi de Gerekli Tabi

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
185
38
28
Bu Tür Şarkılara Müzik Yapım Programında Orijinal Şarkının Üzerine Ekstra Kick (Davul) Eklenip Ekolayzer'dan Bass Frekansını Açıp Distortion Eklentisini de Kullanarak O Duyduğun Boost Sesi Meydana Gelir. Daha Fazla Detaya Girip Kafanı Karıştırmak İstemiyorum... ''Studio One'' ''FL Studio'' Vb. Programları Kullanma Kabiliyetinin de Olması Gerekiyor ve Bunun Yanı Sıra Müzikal Bilgi de Gerekli Tabi
Hocam 3 tane ust duzey mix maxtering uzmanindan talep ettim ortalama 6 kya yakin param gitti biri ingilterede yasiyor sahane mixler yapiyor, kimler oldugunu paylasmayacagim. Ekstra bir yazilimci hatta teknofestte yarismis bir gence ulastik o da muzik yazilimiyla ilgileniyor olmadi aynisi cikmiyor. Cunku bu bass bostlama isi bilindigin disinda yapiliyor, hatta eğer incelersen paylastigim seyin altina gelen yorumlari onlarda programi soruyorlar ve de sablonu. Yani dedigin seyle bass bostlama oluyor ama bu seviye olmuyor.

yirmisekiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
493
185
43
Hocam 3 tane ust duzey mix maxtering uzmanindan talep ettim ortalama 6 kya yakin param gitti biri ingilterede yasiyor sahane mixler yapiyor, kimler oldugunu paylasmayacagim. Ekstra bir yazilimci hatta teknofestte yarismis bir gence ulastik o da muzik yazilimiyla ilgileniyor olmadi aynisi cikmiyor. Cunku bu bass bostlama isi bilindigin disinda yapiliyor, hatta eğer incelersen paylastigim seyin altina gelen yorumlari onlarda programi soruyorlar ve de sablonu. Yani dedigin seyle bass bostlama oluyor ama bu seviye olmuyor.
Tahminimce tamamen eklenen bas ritimlerin atıyorum % 80 ön plana alınması, şarkının da %20 yapılması ile olur senin dediğin.

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
394
83
VDJ tarzı uygulamalar ile yapabilirsin aşırı zor bir şey değil. Var olan şarkılara yapılan eklemeler sadece

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
185
38
28
VDJ tarzı uygulamalar ile yapabilirsin aşırı zor bir şey değil. Var olan şarkılara yapılan eklemeler sadece
Zor degil zatende yapan nasil yaptigini soylemiyor sorun burda..deseler ki su su uygulama su su sablon kosturacam yapmaya da tiktoktaki gencler soylemem diyip duruyorlar bir ave spectrum lafi dolaniyor sadece

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
394
83
Zor degil zatende yapan nasil yaptigini soylemiyor sorun burda..deseler ki su su uygulama su su sablon kosturacam yapmaya da tiktoktaki gencler soylemem diyip duruyorlar bir ave spectrum lafi dolaniyor sadece
Virtual DJ programı var Beat ve Mix için coook eskiden DJ lik yapardım o zaman şarkıları cover ve RE'mix lemek için kullanırdım. Ki hala Mixlemer için bu program kullanılıyor. Basit işlevsel ve idealdir

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
182
113
Hocam 15 Yıldır Müzik Prodüksiyonuyla Aktif Olarak İlgileniyorum, Söylediğinin Video Template İle Alakası Yok Yani İş Müzik Yapım Süreciyle İlgili Tamamen