Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Nailex / Kasa 20 Hedef 150 3 Kişi 15 Tl

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Beyler boş yapıyosunuz harbiden yamyam biz degil sizsiniz düsündnlef icin diyorum ÇEKİLİŞ birine 5 cıkar birine hic cıkmaz ne cabuk unuttunuz yaptıgım yaptıgımız cekılıslerı totem yapanlardan sectıklerımızı cıkmadıgı zamanları
He bak ben buna tutuldum ben sana yamyam demedim cunku seninle akran degiliz istedigimiz gibi atisamayiz adil olmaz yas farkindan dolayi.ben yamyam diye emreye dedim onunlada muhabbetim var he alindiysa soyler bnde ona gore davranirim.

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
He bak ben buna tutuldum ben sana yamyam demedim cunku seninle akran degiliz istedigimiz gibi atisamayiz adil olmaz yas farkindan dolayi.ben yamyam diye emreye dedim onunlada muhabbetim var he alindiysa soyler bnde ona gore davranirim.
O bana der yamyam diye de kankam benim sen de yamyam diye bana alınmam sende biraz gergin olma be hep atar hep atar :D

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
O bana der yamyam diye de kankam benim sen de yamyam diye bana alınmam sende biraz gergin olma be hep atar hep atar :D
Olum gerginim girgir yapalim yapalim kafa dagitalim dedim.kiz gibisiniz mg ya.sekoyu biliyom o biraz garip arkadas ona demem.ona dersem oda altdan almaz bnde mevzu farkli yerlere gider gerek yok.sen git zibar.

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Obur adamda kazanamayan varsa orayada ugrasin la

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
@surgun57 yaw reisim ben sana saygımı bozmam ama yaş farkı deme gozunu sevıym tamam yıne saygıda kusur etmeyız ama şunu anlatıyorum çekiliş çekilştir kazanamayan die kaide yok ben cekılıs yaparken hayatımda kazanamayan demedım totem yapan kım var bakarım cıkana 5 mı cıktı yıne atarım bakmyemın ederım @dusting34 cocugun parasını gece atm den atmak ıcın cıktım sırf ayıp olmasın dıye kartsız ıslem olarak yani para mıktar onemlı degil mesele bi olay var o olayın tam olması sende olmustur kac cekılıs ust uste çıkmadığın hic itiraz ettin mi yok

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
@surgun57 yaw reisim ben sana saygımı bozmam ama yaş farkı deme gozunu sevıym tamam yıne saygıda kusur etmeyız ama şunu anlatıyorum çekiliş çekilştir kazanamayan die kaide yok ben cekılıs yaparken hayatımda kazanamayan demedım totem yapan kım var bakarım cıkana 5 mı cıktı yıne atarım bakmyemın ederım @dusting34 cocugun parasını gece atm den atmak ıcın cıktım sırf ayıp olmasın dıye kartsız ıslem olarak yani para mıktar onemlı degil mesele bi olay var o olayın tam olması sende olmustur kac cekılıs ust uste çıkmadığın hic itiraz ettin mi yok
Sunu yazmaya usenmedinmi mg ya.ben useniyom buna cvp yazmaya.adamin rollunu bozmayalim.hadi bol sans.

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ben nasil kacirmisim o rolleri.ne zaman ettin o isi sen