- 3,775
- 1,014
- 113
Arım balım çiçeğim gülüm balım böceğim yine seni seveceğimPeteğim![]()
Arım balım çiçeğim gülüm balım böceğim yine seni seveceğimPeteğim![]()
Aaa ben yokum la banane paramı isterimHala bana muslefet yapiyosun kendine iyi bak berat senin cikmaman doğal adın yok cunkuEkli dosyayı görüntüle 73229
Bol sans kankBol şanssssss
nolduysa oldu Allahın bile adaleti yok bu kadar adalet arama insanlarda kayar gözden olur canı öyle istemiştir bilemezsin üşenmeyim @Nailex ya da emrenin konu acmasını mı bekledin ona şaşırdım benEmre nin çekilişte saçma sapn 1 2 kişi listedeydi araya beğenide bırakmamış kontrl ettm 10 lira zengin etmez kazanmasını istediğim bi arkadaş destekledm benm zaten jetonum yok hakkımı devredcktm liste yaparken dikkat edin eğer kendi aranzda yapıosnz katılmayalm başarı dileyelim sadece
Ya erhanım bunlar şirket yemin ederim şirket bizi bekliyolarnolduysa oldu Allahın bile adaleti yok bu kadar adalet arama insanlarda kayar gözden olur canı öyle istemiştir bilemezsin üşenmeyim @Nailex ya da emrenin konu acmasını mı bekledin ona şaşırdım ben
Cekilisi ben yapmadim bu arada yani admin yapti ozellikle birini cikartma vs yok biliyosunuznolduysa oldu Allahın bile adaleti yok bu kadar adalet arama insanlarda kayar gözden olur canı öyle istemiştir bilemezsin üşenmeyim @Nailex ya da emrenin konu acmasını mı bekledin ona şaşırdım ben
Eywallah abi hoşgeldinbol şans dostum nailex
hb kardeşim emre ile tam destek sanaEywallah abi hoşgeldin
lütfen uyar arkadaşı lütfen bak bişey demiyorum ama neden hep böle oluyo
allahtan ev sayı aldı 2 11bu nasıl set yav 10-0 dı