- 7,649
- 3,979
- 113
Olur dostdost listeyi çıkar sen çekilişi yapalım istersen
Olur dostdost listeyi çıkar sen çekilişi yapalım istersen
Size cikmaz diye korkuyonzTotem yapanlardan rolling olur kesinlikle.. katılıyorum umut
Sen hayatın boyunca rolling yapmadığın için bilmezsin kardeşim benim sen keyfine bakKardeş çekiliş nasıl olur biliyonmu konudaki herkesi alırsın Çekilişe kaç kişiye çıkacaksa çıkar örnek 5 2 3 4 kişi
O işler oyle olmuyor totem yapmayan adamı ben kendi rollingimde almıyorum listeye
Sana cikmacak diye nasıl korkuyonO işler oyle olmuyor totem yapmayan adamı ben kendi rollingimde almıyorum listeye
Bizim korktuğumuz bişey yok günde 5 rolling konusu açıyoruz forumda al odul senin olsunSize cikmaz diye korkuyonz
Kardeşim daha dün gelmişsin burda milletin işine karışma etkinlik sahibi istediği gibi yapar seni ilgilendirmez her şeye atlama yaSize cikmaz diye korkuyonz
Şuan nasıl titriyorum çıkmayacak diye bilemezsinSana cikmacak diye nasıl korkuyon
dostum rolling konusu rolling açan karar verir beğenenlerden veya totem yapanlar liste çıkarılıp çekiliş yapılır konuyu saptırmayalım uzatmayın LütfenSize cikmaz diye korkuyonz
Bizim korktuğumuz bişey yok günde 5 rolling konusu açıyoruz forumda al odul senin olsun![]()
Hemen diyo 1.sayfa hemen az Adam olsunBizim korktuğumuz bişey yok günde 5 rolling konusu açıyoruz forumda al odul senin olsun![]()
Tm kardesim@Reis24 kardeşim bu işlerden o kadar uzak olduğun belli ki insanların canını sıkma her konuda farklı farklı şeyler yapıyosun biraz daha sakin kal tavsiyem bu sana![]()
Senin yine heyheylerin üstünde haHemen diyo 1.sayfa hemen az Adam olsun
Seni çok fena ezerim burda foruma girmeye utanırsın adamlık madamlık karıştırma sana kötü bi laf etmedim beni tahrik etme üzülen sen olursunHemen diyo 1.sayfa hemen az Adam olsun
Bncede alinmamali benide almayin mg simdi geldim1 inci sayfada bol şans yazıp devamında olmayan çok adam var bence de alınmamalı kanka @Nailex