- 155,429
- 193,184
- 113
uzatmayalım konuyuSeni çok fena ezerim burda foruma girmeye utanırsın adamlık madamlık karıştırma sana kötü bi laf etmedim beni tahrik etme üzülen sen olursun
uzatmayalım konuyuSeni çok fena ezerim burda foruma girmeye utanırsın adamlık madamlık karıştırma sana kötü bi laf etmedim beni tahrik etme üzülen sen olursun
Özür dilerim kardesimSeni çok fena ezerim burda foruma girmeye utanırsın adamlık madamlık karıştırma sana kötü bi laf etmedim beni tahrik etme üzülen sen olursun
Umutcum karışma dostum tamam boşver uzatmayalımSeni çok fena ezerim burda foruma girmeye utanırsın adamlık madamlık karıştırma sana kötü bi laf etmedim beni tahrik etme üzülen sen olursun
Kardeşim özür dilerimUmutcum karışma dostum tamam boşver uzatmayalımBizi bilen biliyor forumda zaten gerek yok dünkü adamlarla muhattap olmaya
![]()
konu kapandı uzatmayalım beyler @Nailex listeyi çıkaracak şimdi kalp kırmaya gerek yokUmutcum karışma dostum tamam boşver uzatmayalımBizi bilen biliyor forumda zaten gerek yok dünkü adamlarla muhattap olmaya
![]()
UMUT SAKİN OL KANKA YAZMA BOSVERUmutcum karışma dostum tamam boşver uzatmayalımBizi bilen biliyor forumda zaten gerek yok dünkü adamlarla muhattap olmaya
![]()
Yetisemedik lo hemen hedefe ulasmis.yenisi ac ona katilalim
birazdan caps kapat dostum diye uyarı alacaksınUMUT SAKİN OL KANKA YAZMA BOSVER![]()
Herkesten özür dilerimkonu kapandı uzatmayalım beyler @Nailex listeyi çıkaracak şimdi kalp kırmaya gerek yok
Kat kanka beni de listeye@Umutks41 babuş sen çekilişe katmadan 10 atıcam liste bu şekilde
@ENSTY
@canberk3535
@unclaimed61
@burakkdogan
@Reis24
@bayramyay1
mustafag7ler
5 kişiye 10 tl dost @Shellac
Bol sans beyler@Umutks41 babuş sen çekilişe katmadan 10 atıcam liste bu şekilde
@ENSTY
@canberk3535
@unclaimed61
@burakkdogan
@Reis24
@bayramyay1
mustafag7ler
duygulandım yemin ederim@Umutks41 babuş sen çekilişe katmadan 10 atıcam liste bu şekilde
@ENSTY
@canberk3535
@unclaimed61
@burakkdogan
@Reis24
@bayramyay1
mustafag7ler
özelden at paparanı kanka sinirlendirme beni lütfenKat kanka beni de listeye
Niye laduygulandım yemin ederim![]()