- 6,604
- 1,546
- 113
7 kişi var bakalım bol şans herkese @Shellac
kanka maddi durumum vasat neyse bosverNiye la
Aynen kardeşim özür dilerim bı hata yaptım biraz sinirliyim oruçluyum hava sıcak kız arkadaşım ile aram bozuk soğuk soğuk davranıyorTmm özür diledi zaten arkadaş uzatacak konu yok zaten ortada rollingi yapan bilir ama kötü lafa gerek yok ben ona bişey demedim zaten
evet liste bu beyler çekilişi yapıp geliyorum@Umutks41 babuş sen çekilişe katmadan 10 atıcam liste bu şekilde
@ENSTY
@canberk3535
@unclaimed61
@burakkdogan
@Reis24
@bayramyay1
mustafag7ler
5 kişiye 10 tl dost @Shellac
Tamamdır kralevet liste bu beyler çekilişi yapıp geliyorum
Tmm sıkıntı yok da çok parlıyorsun bilmediğin işlere her konu da biraz sakin kalmayı dene kimsenin hayatı güllük gülistan değil ki Bi tek senin moralin falan bozuk olmuyor yani kardesımAynen kardeşim özür dilerim bı hata yaptım biraz sinirliyim oruçluyum hava sıcak kız arkadaşım ile aram bozuk soğuk soğuk davranıyor
bol şans kral shellac reisevet liste bu beyler çekilişi yapıp geliyorum
Uzun zaman sonra hedefe ulaşman beni sevindirdi dost kazancın daim olsun kazananlar özelden @Nailex 'e papara no atarsınız..Çekilişten cıkanlar paparalarını özelden iletsinler bana para yatınca direk atıcam herkeze bol şansss
Gönderimler Sağlanmıştır Bol Şanslar DilerimUzun zaman sonra hedefe ulaşman beni sevindirdi dost kazancın daim olsun kazananlar özelden @Nailex 'e papara no atarsınız..
https://www.onlinecekilisyap.com/cekilis/nailex-5-kisiye-10-tl-1227488