blackzero
O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 6,400
- 3,790
- 113
Buralarda çekimlerim yatırımlarımdan 3 katı kadar fazla ve sizlerin de tahmin edebileceğiniz üzere kazanmayı bir suistimal olarak görüp üçü birden beni bonus yaptılar. Yaptığım suistimale örnek verin diyorum bu sefer de aynı kripto ağı üzerinden birden fazla multi hesapla çekim yapmışsın diyorlar. Böyle birşey de gerçekten yok
Uzun lafın kısası no bonus olmak aslında kötü değil iyi bir haber. Çünkü müzmin kaybedenlere ilişmiyorlar. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığıyla no bonus falan da yapmıyorlar. Fakat ne zaman ki çekimleriniz yatırımlarınızdan fazla olmaya başlıyor, bunun adı suistimal oluveriyor ve multi hesap açmışsın gibi iftiralara kadar gidiyorlar
Bunlar piyasadaki en bilinen sitelerden birkaç tanesi. Bunlar bile böyle yapıyorsa diğerlerini artık siz düşünün
Uzun lafın kısası no bonus olmak aslında kötü değil iyi bir haber. Çünkü müzmin kaybedenlere ilişmiyorlar. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığıyla no bonus falan da yapmıyorlar. Fakat ne zaman ki çekimleriniz yatırımlarınızdan fazla olmaya başlıyor, bunun adı suistimal oluveriyor ve multi hesap açmışsın gibi iftiralara kadar gidiyorlar
Bunlar piyasadaki en bilinen sitelerden birkaç tanesi. Bunlar bile böyle yapıyorsa diğerlerini artık siz düşünün