Kanka bu ne mq
Harbiden bu neymiş böyle 22500x atmış adama bu siteden mı?
Bura ya malesefHarbiden bu neymiş böyle 22500x atmış adama bu siteden mı?
Bence biraz yem al güvercinleri besle ben öle yapnaya gidiyom hiç yoksa bu amacımız ile kardeşim.Ahahahahjaa telefon mobilveriden üye oldum ip diyor
Kumru besliyorum 3 senedir her ay 10 kilo bugday alırım ayrica kediler var onlarada mama sokak kedisiBence biraz yem al güvercinleri besle ben öle yapnaya gidiyom hiç yoksa bu amacımız ile kardeşim.
Aynen kardeşim hiç yoksa sinirlerin bozulmuyor.Kumru besliyorum 3 senedir her ay 10 kilo bugday alırım ayrica kediler var onlarada mama sokak kedisi
Resim aticaktimda boyut büyük diyor kahvaltilarini verdim epey fazla simdide yatis iyi forumlar geceden çıktımAynen kardeşim hiç yoksa sinirlerin bozulmuyor.
Çevirirken kayıp olsun çekme diyeHadi 2k yatırım istedin anladık da yatırımın çevrimi de okey ama bonusu bi daha niye çeviriyoz bu ne saçma iş
dün yatırım yaptın ödendiDeneme bonusu ile 10 bin yaptım 3 bine sabitledilr 2 bın yatırım istiyorlar site sağlam mı yatırılır mi para bilgisi olan varmı kardeşim önceden çekim yapan falan varmı
2 bin mi yatırdın kardeşimdün yatırım yaptın ödendi
Aynen kankam tüm paranın çevrimini yaptım çektim2 bin mi yatırdın kardeşim
Ayıptır söylemesi ne kadar çektin ve ne kadar zamanda geldiAynen kankam tüm paranın çevrimini yaptım çektim
Kanka 4 k 1.5 saatte ödediAyıptır söylemesi ne kadar çektin ve ne kadar zamanda geldi
Bu site bana da İp dedi yine aynı mobil...Ahahahahjaa telefon mobilveriden üye oldum ip diyor
Tamam kardeşim benim sağlam site yani demi atıyorum şimdi para hayırlısı bakalım 😅Kanka 4 k 1.5 saatte ödedi