- 508
- 223
- 43
13 saattir bekleyen çekim demin iptal oldu bi 13 saatdaha bekletir ona goreTamam kardeşim benim sağlam site yani demi atıyorum şimdi para hayırlısı bakalım 😅
13 saattir bekleyen çekim demin iptal oldu bi 13 saatdaha bekletir ona goreTamam kardeşim benim sağlam site yani demi atıyorum şimdi para hayırlısı bakalım 😅
Ozman sıkıntılı bı yer galiba bu site ben parayı attım ama bekliyorum bakalım 1 saat oldu ses soluk yok13 saattir bekleyen çekim demin iptal oldu bi 13 saatdaha bekletir ona gore
Yok göndermiyolar miktar buyukde değil hala bekliyorumOzman sıkıntılı bı yer galiba bu site ben parayı attım ama bekliyorum bakalım 1 saat oldu ses soluk yok
Naptın çektin mi kankaTamam kardeşim benim sağlam site yani demi atıyorum şimdi para hayırlısı bakalım 😅
Bu uzun yolculukda şans seninle olsun usta 😀😀4000tl çekim verildi bakalım ne kadar sürcek
Yok kardeşim yatırmadilar kaç saat olduNaptın çektin mi kanka
Yani baya sürecek diyorsun 😅Bu uzun yolculukda şans seninle olsun usta 😀😀
Yatarsa söyler misin kardeşim4000tl çekim verildi bakalım ne kadar sürcek
Okuduğum kadarıyla öyle gözüküyor site içime sinmediği için üye de olmadım ama inşallah hemen gelir.Yani baya sürecek diyorsun 😅
Ne kadar çekim verdinYok kardeşim yatırmadilar kaç saat oldu
4750 kardeşimNe kadar çekim verdin
Daim olsun4750 kardeşim
Sağol ama daha gelmedi 😅Daim olsun
yatırma bosa siteden hayır yok bunlar adamın parasina goz koydular paralari yok gece yayın acacaklar senin gibi para yatıranlari soyacaklar sikayet vara bak bi istersenBaşkan bilgin varmı bakiye 2k oldu simdi 2k bulup yatircak olsam çevrim yatırımdan sonra sporda gecerlimi ve çekim sınırı varmı