- 8,489
- 3,527
- 113
Ben de atabilirlm sorun yok güvenirseniz
helal serdar abiBu arkadas yada sinan olabilir 2sindende suphem yok.beni onerenlere tskrler
Az çok tanıyan vardır sorun olmaz emanet para yamuk olmazKaana atiyorum ok eysenix
Kardes bildiknadamlara at ben 2 kisi onerdim.kaan belki oyle biri deildir ama kimse tanimiyir olasi bi yanlista kac kisi magdur olucak?orengini cok yasadik.kaan kusura bakma durum senlik deil ama hic tanimiyorum.temkinli olmakta fayda varKaana atiyorum ok eysenix
Emanete ihanet olmazAt aga sorun yok sanmıyorum 300/509 TL için yamuk yapamacanı kimsenşn
İstediğine atsın abi bende sorun olmazKardes bildiknadamlara at ben 2 kisi onerdim.kaan belki oyle biri deildir ama kimse tanimiyir olasi bi yanlista kac kiai magdur olucak
Bence de yamuk yapmaz bu arkadastaEmanete ihanet olmaz
❤🙏Bence de yamuk yapmaz bu arkadasta
Tamam yanbana atsın burdakiler bence iyi hepsi aktifKardes bildiknadamlara at ben 2 kisi onerdim.kaan belki oyle biri deildir ama kimse tanimiyir olasi bi yanlista kac kisi magdur olucak?orengini cok yasadik.kaan kusura bakma durum senlik deil ama hic tanimiyorum.temkinli olmakta fayda var
MantıklıAttığı arkadaş söylediklerini aynı dm de toplasın oradan çözülür iş bence ben öyle yapıyorum genel olarak
Öyle yapicam bana atarda zaten tek tek uğraşmaya gerek yokAttığı arkadaş söylediklerini aynı dm de toplasın oradan çözülür iş bence ben öyle yapıyorum genel olarak
AynenÖyle yapicam bana atarda zaten tek tek uğraşmaya gerek yok
Emeğine sağlık reisŞimdi atacagim kisilere özelden yazacam bol sanslar