Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Nara44 / Durmak Yok

Kupon Miktarı
4.000
Kupon Oranı
2.000

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
348
63
Malmısın kardeşim maçlardan bahsediyorum bir ivme yok kim kime veriyor maçı belli değil ruhun sapık senin görmek istediğini görüyorsun ne vajinası elimin fotosunu çektim profil fotosu yaptım onumu vajina sandın
O hayatındibi arkadaş sıkıntılı biraz az önce de admin uyardı para konusu yasak diye 30-40 nasıl alırım milletten diye her konuda var

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,526
63,005
113
Malmısın kardeşim maçlardan bahsediyorum bir ivme yok kim kime veriyor maçı belli değil ruhun sapık senin görmek istediğini görüyorsun ne vajinası elimin fotosunu çektim profil fotosu yaptım onumu vajina sandın
Neden degistirdin moda etiket atinca?elinin resminden ban yersin diyemi?dmain adrsi yazacagina domalan adresi yaziyorsun su profil resmin bile anormal

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
O hayatındibi arkadaş sıkıntılı biraz az önce de admin uyardı para konusu yasak diye 30-40 nasıl alırım milletten diye her konuda var
20 ci ozaman bu engelledim gitti bunlamı uğraşacağız ailesi avutsun ne gülmeyi bilir böyleleri ne eğlenmeyi kaostan beslenir fitne fesatla yaşar paraya tapar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,526
63,005
113
Sen bos yapma beni admin para konusunda uyarmadida uyarmazda ben verebilirim alabilirim sanane?eger birinden para istersem ve rahatsiz edersem yonetime bildir butonuna basar ve banlatir.benim burda yaptigim dagitimlardan belliki bi habersin.senin capin yetmez bana laf atmaya hadi isine bak

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,526
63,005
113
Neden degistirdin moda etiket atinca?elinin resminden ban yersin diyemi?dmain adrsi yazacagina domalan adresi yaziyorsun su profil resmin bile anormal
Aklin yok fikrin var admin beni maddi taleptenmi uyardi 😁😁 la senlemi ugrasicam daha ne oldugunu bile bilmiyorsun neyse belliki simintilisin sana cok bile yazdim

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
348
63
Sen bos yapma beni admin para konusunda uyarmadida uyarmazda ben verebilirim alabilirim sanane?eger birinden para istersem ve rahatsiz edersem yonetime bildir butonuna basar ve banlatir.benim burda yaptigim dagitimlardan belliki bi habersin.senin capin yetmez bana laf atmaya hadi isine bak
Screenshot_20220918_205648_com.android.chrome.jpg20 TL ci seni :D

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
348
63
Gereksiz insan orda dagitimi ben yaptim konularda maddiyat konusmak yasak.ben farkinda olmadan konusmusum demekki dagitimi ben yapinca kime atacafimi sordu adamlar bende kimler oldugunu soyledim adamda beni uyardi bumuydu soyledigin 😁😁
Ya gerekli insan her konuda varsın tebrikler tebrikler 20 TL alcam diye kendini yırtıyon hadi işine canım hadi gülüm hadi yavrum