- 7,682
- 16,387
- 113
hiç sorma güneş gibi gözümüzü aldı,😀😀Ya kardesim sen sapikmisin nesin 1 tane normal yorumun yok gecen gunde profil resmini vajina yapmistin her mesajin ofsayt. @Shellac bu arkadasi uyarirmisin kardes
hiç sorma güneş gibi gözümüzü aldı,😀😀Ya kardesim sen sapikmisin nesin 1 tane normal yorumun yok gecen gunde profil resmini vajina yapmistin her mesajin ofsayt. @Shellac bu arkadasi uyarirmisin kardes
la aynı benzetmişsin yaa😀😀Malmısın kardeşim maçlardan bahsediyorum bir ivme yok kim kime veriyor maçı belli değil ruhun sapık senin görmek istediğini görüyorsun ne vajinası elimin fotosunu çektim profil fotosu yaptım onumu vajina sandın
O hayatındibi arkadaş sıkıntılı biraz az önce de admin uyardı para konusu yasak diye 30-40 nasıl alırım milletten diye her konuda varMalmısın kardeşim maçlardan bahsediyorum bir ivme yok kim kime veriyor maçı belli değil ruhun sapık senin görmek istediğini görüyorsun ne vajinası elimin fotosunu çektim profil fotosu yaptım onumu vajina sandın
Neden degistirdin moda etiket atinca?elinin resminden ban yersin diyemi?dmain adrsi yazacagina domalan adresi yaziyorsun su profil resmin bile anormalMalmısın kardeşim maçlardan bahsediyorum bir ivme yok kim kime veriyor maçı belli değil ruhun sapık senin görmek istediğini görüyorsun ne vajinası elimin fotosunu çektim profil fotosu yaptım onumu vajina sandın
20 ci ozaman bu engelledim gitti bunlamı uğraşacağız ailesi avutsun ne gülmeyi bilir böyleleri ne eğlenmeyi kaostan beslenir fitne fesatla yaşar paraya taparO hayatındibi arkadaş sıkıntılı biraz az önce de admin uyardı para konusu yasak diye 30-40 nasıl alırım milletten diye her konuda var
Sen bos yapma beni admin para konusunda uyarmadida uyarmazda ben verebilirim alabilirim sanane?eger birinden para istersem ve rahatsiz edersem yonetime bildir butonuna basar ve banlatir.benim burda yaptigim dagitimlardan belliki bi habersin.senin capin yetmez bana laf atmaya hadi isine bakO hayatındibi arkadaş sıkıntılı biraz az önce de admin uyardı para konusu yasak diye 30-40 nasıl alırım milletten diye her konuda var
Aklin yok fikrin var admin beni maddi taleptenmi uyardi 😁😁 la senlemi ugrasicam daha ne oldugunu bile bilmiyorsun neyse belliki simintilisin sana cok bile yazdimNeden degistirdin moda etiket atinca?elinin resminden ban yersin diyemi?dmain adrsi yazacagina domalan adresi yaziyorsun su profil resmin bile anormal
Sen bos yapma beni admin para konusunda uyarmadida uyarmazda ben verebilirim alabilirim sanane?eger birinden para istersem ve rahatsiz edersem yonetime bildir butonuna basar ve banlatir.benim burda yaptigim dagitimlardan belliki bi habersin.senin capin yetmez bana laf atmaya hadi isine bak
20 TL ci seni Gereksiz insan orda dagitimi ben yaptim konularda maddiyat konusmak yasak.ben farkinda olmadan konusmusum demekki dagitimi ben yapinca kime atacafimi sordu adamlar bende kimler oldugunu soyledim adamda beni uyardi bumuydu soyledigin 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 25986620 TL ci seni![]()
Ya gerekli insan her konuda varsın tebrikler tebrikler 20 TL alcam diye kendini yırtıyon hadi işine canım hadi gülüm hadi yavrumGereksiz insan orda dagitimi ben yaptim konularda maddiyat konusmak yasak.ben farkinda olmadan konusmusum demekki dagitimi ben yapinca kime atacafimi sordu adamlar bende kimler oldugunu soyledim adamda beni uyardi bumuydu soyledigin 😁😁
Aynı tayfa[QUOTE
Mcnallu dimi40.15den verdi la oyunu
Yol al 😁 cok yazdim sanaYa gerekli insan her konuda varsın tebrikler tebrikler 20 TL alcam diye kendini yırtıyon hadi işine canım hadi gülüm hadi yavrum