- 2,815
- 1,117
- 113
Kaynana mi 😂ısmını bılmıyorum kaynana yakalanmıs ona açmıstım ama bır ıkı sıtede karakola gıtmıs bırazdan gelır yazarım
Kaynana mi 😂ısmını bılmıyorum kaynana yakalanmıs ona açmıstım ama bır ıkı sıtede karakola gıtmıs bırazdan gelır yazarım
ısmını bılmıyorum kaynana yakalanmıs ona açmıstım ama bır ıkı sıtede karakola gıtmıs bırazdan gelır yazarım
he vallaKaynana mi 😂
Sesli güldüm kral kusra bakma 😊ısmını bılmıyorum kaynana yakalanmıs ona açmıstım ama bır ıkı sıtede karakola gıtmıs bırazdan gelır yazarım
Yatırımın var mıydı patlamış odeneme bonusu guzeldı o yuzden açmıstım ama hangı sıte emın deılım
Kaynanani ne yapsinlar para cezasi keserler belki ama oynadi diye tutuklama gozalti olmaz ki🤣deneme bonusu guzeldı o yuzden açmıstım ama hangı sıte emın deılım
yok yatırım yok ıste sadece uyelık vardıYatırımın var mıydı patlamış o
zaten para cezası ıcın dedım benı alıp napacak devlet oda bılıyo zaten açlıktan nefesımızın koktugunuKaynanani ne yapsinlar para cezasi keserler belki ama oynadi diye tutuklama gozalti olmaz ki🤣
Senin dediğin gibi bu adam Yunanistan'a kaçtı herhaldeBen yaklasik 10 yildir oynuyorum aktiflik desen var para yatirma cekme her miktarda her yontemle var. deneme bonusu almadigim tek site yok.bana nasil denk gelmedi saskinim.gelirsede sasiriman
Dun diyordu tutarsa bi sure yokum diye zaten🤣Senin dediğin gibi bu adam Yunanistan'a kaçtı herhalde
O para da biter Murat yine gelir bu siteyeDun diyordu tutarsa bi sure yokum diye zaten🤣
Onun yerinede koyun kendinizi 9k para vuruyosun 100 kisi dmden yazip para istiyor.99 kisiye atsan 1 kisi niye atmadu diye sorun cikariyor.Ama dedigim gibi size soz verip payfix istediyse ,ve parasini sorunsuz cekebildiyse bir aciklama yapacaktir.Paraya cok takilmaz o.O para da biter Murat yine gelir bu siteye
Gwgagagagagagga gerçek mi bu kanka yaısmını bılmıyorum kaynana yakalanmıs ona açmıstım ama bır ıkı sıtede karakola gıtmıs bırazdan gelır yazarım
Hangi siteyok yatırım yok ıste sadece uyelık vardı
Kanka ben yazmadım o bana özelden yazdı pix'ini at ben halledeceğimOnun yerinede koyun kendinizi 9k para vuruyosun 100 kisi dmden yazip para istiyor.99 kisiye atsan 1 kisi niye atmadu diye sorun cikariyor.Ama dedigim gibi size soz verip payfix istediyse ,ve parasini sorunsuz cekebildiyse bir aciklama yapacaktir.Paraya cok takilmaz o.
Öyle kendi payfiks atanlara Ben olsam atmam seçtiğimi atarım Doğru değil miKanka ben yazmadım o bana özelden yazdı pix'ini at ben halledeceğim