- 8,759
- 3,672
- 113
Ayrıca kim attıysa da harbi kahpelik yapmıs orası ayrı
Kimlere attı parayı onların arasından biridir abi ayıp ya bu da yapılmazAyrıca kim attıysa da harbi kahpelik yapmıs orası ayrı
Az sonra sende güldün diye men edilebilrsin forum rahatsız dolu neyse iyi geceleriniz olsunAralarındaki muhabbet beni ilgilendirmez dostum konunun tarafı ben degilim
Sabaha kadar calısıyorum surda iki maç takip ediyorum ben işin parasal kısmında da degilim isterse dagıtım yapmasın yine takip ederim kişi bazında degil herkesin kuponunu takip ediyorumKonuda kaos var sen hayla sayı say.😂
Aynen öyle abi kalirva sıkıntıya soktuSabaha kadar calısıyorum surda iki maç takip ediyorum ben işin parasal kısmında da degilim isterse dagıtım yapmasın yine takip ederim kişi bazında degil herkesin kuponunu takip ediyorum
Kanka senin gözünde öyle de onun gözünde yarın sende farklı yerlerde olabilirsin 😜Sabaha kadar calısıyorum surda iki maç takip ediyorum ben işin parasal kısmında da degilim isterse dagıtım yapmasın yine takip ederim kişi bazında degil herkesin kuponunu takip ediyorum
Hiç sıkıntı degil dostum kimin bebim hakkımda ne düşündüğü ben maclardan zevkimi almaya bakarımKanka senin gözünde öyle de onun gözünde yarın sende farklı yerlerde olabilirsin 😜
AdamsınHiç sıkıntı degil dostum kimin bebim hakkımda ne düşündüğü ben maclardan zevkimi almaya bakarım![]()