- 8,722
- 3,644
- 113
Devam eder mac muhtemelen yagmur felan vardır ama ne zaman devam eder belli degil. İptal olursa evet 24 saat bekletiyoTeniste nasıl oluyor yine 24 saatmi bekletiyor
Devam eder mac muhtemelen yagmur felan vardır ama ne zaman devam eder belli degil. İptal olursa evet 24 saat bekletiyoTeniste nasıl oluyor yine 24 saatmi bekletiyor
Evet dep favoriydi macta ev baya iyi basladıBilyonerde maç öncesi depin oranı 1.36 diyor , maç 4-0 ev önde doğru dimi @Nara44
Practor , predatora çalışıyor desene 😁😁Evet dep favoriydi macta ev baya iyi basladı
İyi maç buluyosun ama sanscmı analiz miHer favori alsaydi ben em fazla kaybeden olurdum
Orası öyle reis her branşta geçerli ama 2.20 , 1.30 orandan 4.0 skora da şaşırmadım değil 😁Her favori alsaydi ben em fazla kaybeden olurdum
Tamamen hissiyat o an bültene bakıyorum aninda kafam gidisat a gore basıyorumİyi maç buluyosun ama sanscmı analiz mi
Mantıklı bi de maddi yonden rahatsan daha kolay oluyo her şeyTamamen hissiyat o an bültene bakıyorum aninda kafam gidisat a gore basıyorum
Gelsin de gerisi sonra önemli olan yatmamasıSu mac baslasaydi ihya ederdik sizi
Çekilsin maçtan dep 4.0 olmuş boşuna ayakları ıslanmasın 😅😅Su mac baslasaydi ihya ederdik sizi
Helalllll😁😁Su mac baslasaydi ihya ederdik sizi
Çekilirse 24 saat beklemek zorunda kalır ve iade olurÇekilsin maçtan dep 4.0 olmuş boşuna ayakları ıslanmasın 😅😅
Cekilme yok yagmur nedeniyleÇekilirse 24 saat beklemek zorunda kalır ve iade olur![]()
Evet takipteyim onu baslar birazda n muhtemelenCekilme yok yagmur nedeniyle