- 1,158
- 1,244
- 113
Sıkıntı yok birakin konu mac takibi hadin sinerjiKardes geldik kötü bişe dedik mi ? katılmamızı istemıyorsan zaten söylersin kımse de gelip katılmaz. burada sana güzelce bi soru soruldu ban kalktı mı diye
Sıkıntı yok birakin konu mac takibi hadin sinerjiKardes geldik kötü bişe dedik mi ? katılmamızı istemıyorsan zaten söylersin kımse de gelip katılmaz. burada sana güzelce bi soru soruldu ban kalktı mı diye
Yaw yiyim kalkmasını da kalkmamasını da. burada en ufak kötü bişe dememişiz yine biz uyarılıyoruz.Kalkmış aşçı
Aga tamam sakin olalımYaw yiyim kalkmasını da kalkmamasını da. burada en ufak kötü bişe dememişiz yine biz uyarılıyoruz.
Normalin dışında olan bişey yok. Geçenlerde sizi banladım dedi geldik güzelce sorduk bunda gerginlik yada tartısılcak bişe yok. ben nasıl ki konuma gelmesini istemedigim kişilere söyluyorsam oda söyler orada kapanır biter.şuan konuda 3 nüz normalin dışında konuştuğunuz için hemen bir tartışma için kıvılcama ihtiyacınız var
normal şekilde tartışma başlamaması adına uyarıyorum sizleri
seninle değil sorun çıkaran insanlarla uğraşırım ben
Gerginliğe gerek yok beyler
Yahu ben makarası na adama yazı yazdım ne konusunu takıp ederım nede onun parasını alırım adam kalktı bize azına gelen soyledı sizde bu konusunda duruyorsanızToprak tamam sakin olalım
Normalin dışında olan bişey yok. Geçenlerde sizi banladım dedi geldik güzelce sorduk bunda gerginlik yada tartısılcak bişe yok. ben nasıl ki konuma gelmesini istemedigim kişilere söyluyorsam oda söyler orada kapanır biter.
İyi forumlar beylerYahu ben makarası na adama yazı yazdım ne konusunu takıp ederım nede onun parasını alırım adam kalktı bize azına gelen soyledı sizde bu konusunda duruyorsanız
Bize dost lazım 3 5 kurus degil.Yahu ben makarası na adama yazı yazdım ne konusunu takıp ederım nede onun parasını alırım adam kalktı bize azına gelen soyledı sizde bu konusunda duruyorsanız
Yarım bahsi nerdeIste bu tatum vermis ilk seti
Tatum be alaka reisHadi helena hadi