- 21,020
- 17,624
- 113
Eyvallah dostum kesene bereket şimdidenEvet beyler şimdi şöyle yapalım drogbaya dünden sözümüz vardı onunla başlayalım arkasından @TitanEnsaladus ve @wasil sonrasında kar zarar durumuna göre hareket ederiz....
Eyvallah dostum kesene bereket şimdidenEvet beyler şimdi şöyle yapalım drogbaya dünden sözümüz vardı onunla başlayalım arkasından @TitanEnsaladus ve @wasil sonrasında kar zarar durumuna göre hareket ederiz....
@drogba6 vurmadan gelme ÇareEvet beyler şimdi şöyle yapalım drogbaya dünden sözümüz vardı onunla başlayalım arkasından @TitanEnsaladus ve @wasil sonrasında kar zarar durumuna göre hareket ederiz....
Bu arada beyler yani çok ciddi bir bütçem yok toplam 3 k param var hepsi buEvet beyler şimdi şöyle yapalım drogbaya dünden sözümüz vardı onunla başlayalım arkasından @TitanEnsaladus ve @wasil sonrasında kar zarar durumuna göre hareket ederiz....
Neyse Drogba sanırım meşgul o gelene kadar sen yaz payfix iban halledelim@drogba6 vurmadan gelme Çare
Dmye bakmiyosun ki 🤣🤣Neyse Drogba sanırım meşgul o gelene kadar sen yaz payfix iban halledelim
1.15 ten 2 adim yapabiliyor muyuzBu arada beyler yani çok ciddi bir bütçem yok toplam 3 k param var hepsi buo nedenle rolculere 500 atarım iki adım yaparlar başarılı olan 500 alır üstünü bana atar ben isteyim oynayamiyorum hem size hem bana fayda sağlayacak şekilde yapalım uygunmudur ?
Attım bol sans dostDmye bakmiyosun ki 🤣🤣
Tabiki yeterli başarılı olsun amacınız 500 u kurtarmak olsun bana kalmış kalmamais önemli değil1.15 ten 2 adim yapabiliyor muyuz
Onu da beceremeyiz be dostTabiki yeterli başarılı olsun amacınız 500 u kurtarmak olsun bana kalmış kalmamais önemli değil
Öyle deme dost biraz inanman gerekiyorOnu da beceremeyiz be dost
Git abdestmi tazele dedin dddEvet beyler şimdi şöyle yapalım drogbaya dünden sözümüz vardı onunla başlayalım arkasından @TitanEnsaladus ve @wasil sonrasında kar zarar durumuna göre hareket ederiz....
Yok abi olur mu bu arkadaşlara önceden verilmiş sözümüz vardı olurda başarılı olup kazanırsak dewam ederiz sizlerleGit abdestmi tazele dedin ddd
Yok abi olur mu bu arkadaşlara önceden verilmiş sözümüz vardı olurda başarılı olup kazanırsak dewam ederiz sizlerle