- 89,059
- 17,952
- 113
3 veya 4 kişi varbaba 2 kişi seçicez ama adaletsizlk yapmak istemiyorum baştan sona takip eden kimler var
3 veya 4 kişi varbaba 2 kişi seçicez ama adaletsizlk yapmak istemiyorum baştan sona takip eden kimler var
Baktım dostum bendeKim vardı kanka bi göz atsana sende
Kesene bereket dostdur ben bi bakim yazarm buraya diğer kimse alınmasın bidaki rol e seçeriz destek için teşekkürler
Eyv dostdur ben bi bakim yazarm buraya diğer kimse alınmasın bidaki rol e seçeriz destek için teşekkürler
bro sen o 4 kişiyi söyle bana istersen bn 4 kişiye çekliş yapim söylim linkini atim buraya adaletsizlk yapmayalım3 veya 4 kişi var
Kimler var ksnkaBaktım dostum bende
Tamamdır dostum en adaletlisi o olur ✅dur ben bi bakim yazarm buraya diğer kimse alınmasın bidaki rol e seçeriz destek için teşekkürler
@Tunca54 @SaHgEc @lamineyamal @Hakan170bro sen o 4 kişiyi söyle bana istersen bn 4 kişiye çekliş yapim söylim linkini atim buraya adaletsizlk yapmayalım
Sen ve ben ağırlıklı evet çekliş yasak ama dostum , iyilik yapayım derken band yemeKimler var ksnka
varmı buraya itiraz?
Kesinlikle doğru karar olur hakem lanetti yoksa kart 4 falandıama son 20dk izledim hakem tam bir süzme o hakemin isimini not alcam bida o hakemin oldugu maclara kart bahsi almam aq cocugu adamın gözü önünde resmen ayağını kıracak bişey yok diyo düz faul veriyo orul orul oc son kartıda yedek kulubesi cok hopladı zıpladı mecbur kaldı verdi
İbne hakemama son 20dk izledim hakem tam bir süzme o hakemin isimini not alcam bida o hakemin oldugu maclara kart bahsi almam aq cocugu adamın gözü önünde resmen ayağını kıracak bişey yok diyo düz faul veriyo orul orul oc son kartıda yedek kulubesi cok hopladı zıpladı mecbur kaldı verdi
Hakan dıger konuda odul aldı az oncehm yasaksa ben seçemaq gene topa atıyonuz bizi
![]()
Dost sahgec ile ben varım normal de ilk baştan beri çekiliş sıkıntıya sokar seni ban yemeni istememhm yasaksa ben seçemaq gene topa atıyonuz bizi
![]()
Hangi konuda aman yarabbi😍Hakan dıger konuda odul aldı az once
Almadım yalan söylüyor yaHangi konuda aman yarabbi😍