- 6,137
- 3,747
- 113
selam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
Ekli dosyalar
-
383.9 KB Görüntüleme: 63
İran da bizim gibi ne yapacagi belli değil bakarsın 3 yer bakarsın 2 atarselam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
Eski Belçika neydiki çeyrek final iEski Belçika değil
Bol şanslarselam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
Bence gelir rahat olselam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
Bence atma Belçika alır ilk yariselam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
Eski Belçika İranı çok rahat yenerdiEski Belçika neydiki çeyrek final i
gecemezdi
Orası öyleEski Belçika İranı çok rahat yenerdi
Kalsın kral bol sans gelirselam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
Basselam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
Bol sans bozum ne veriyor nazoselam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
frebetle yaptım bozum vermiyoBol sans bozum ne veriyor nazo
Bence ilk yari 2.0 yada 2.1 bitecek belcika kazanir oranlarda o yondefrebetle yaptım bozum vermiyo
Bol şansselam dostlar önlem atmaya değermi bu maça son maça kaldım kupon 5.5 veriyor 500tlye kararsz kaldım size sorayım dedim
Demeye kalmadan attibu foruma ne zaman kupon paylaştam kedi aslan oluyo .aq irana bak barça gibi oynuyo