Ciddimisinalır evi damı sat bas banko
AlirBeyler alırmi direk 1 düşünüyorum
Hosgeldin cnmalır evi damı sat bas banko
İkiside mi yoksa Detroit miZor mac
back To back 53 dk oynadilar
ciddi olsa basacan mıCiddimisin
Detroit ve Cunningham yokİkiside mi yoksa Detroit mi
La niye herkes goy git yapıyor bişey sorduk sadece evi arabayı niye basak belli miktar atcazciddi olsa basacan mı
Onlara bakma kral sen kac tl basıcanLa niye herkes goy git yapıyor bişey sorduk sadece evi arabayı niye basak belli miktar atcaz
1000 TL var zar zor buldumOnlara bakma kral sen kac tl basıcan
YesBeyler alırmi direk 1 düşünüyorum
Detroit'te eksikler var ama bu eksiklerle son maçlarını çok iyi geçtiler şuan ki rakip normalde çerez bunlar için ama eksikler ve rotasyonu göz önünde alırsak banko 1 diyemem ama Detroit bu sene evimde bambaşka bi şekilde kazanmasını bilen takım oynayabilirsin bol şansBeyler alırmi direk 1 düşünüyorum
Soner kardeş bu alemde yenimisin? Burdakilerde senden pek farklı değiller.1k basican diye konumu açılır 😁 gören sanicak 1m basicaksin.detroitde en önemli oyuncu eksik onu bil ona göre oyna.bikac maçtır yoktu bugünde yok1000 TL var zar zor buldum
Karl Anthony towns sayı ribaund gir dua edersin banaBeyler alırmi direk 1 düşünüyorum
yüklü demedim bayadir ilerleyen yorum bu 1k benim için çok önemli yeri geldi 30 40 binde bastığınız olduBeyler anlayan arkadaşa yardımcı olsun yazık yüklü aticam diyor
Burcun ne kankayüklü demedim bayadir ilerleyen yorum bu 1k benim için çok önemli yeri geldi 30 40 binde bastığınız oldu