- 6,467
- 4,697
- 113
Ne var kiBu nba maclari niye boyle geciyo bunlarda baska biseymi var ayni takimlar degilmi
Ekli dosyayı görüntüle 967063
Orlandonun son iki ceyrek attigi sayiya bakarmisinNe var ki
Cidden son ceyrek ozellikle 8 sayi atmis bunu bilerekmi yapiyolar 8 sayi 1 dakkada atiyodu bunlarPlayof maclari alt biter genellikle normaldir
Ben buna orlando 9.5 hk oynamisim gece 1.30 dan bide iyki izlememisim uyumusum kazandi diye kapatirdim son ceyrege kadar 😀bu zamanlar alt bitiyor play off lar da bilmen lazım
Alperen ile ne alakası var izledim maçı Houston’ın kısalarını görmedin galiba atış atamıyorlar adamların dış atıcıları rezaletAlperenede boyunun ölçüsünü verdiler gönderdiler şimdi gelsin Türkiye'de övünsün programlara katılsın öyle oynadık böyle yaptık allstar oldum bi bok olmaz bunu başaran tek oyuncu nowitski oda efsane oldu alperenden efsanede olmaz süperstarda 2 sene allstar olunca onlara benzemeye çalıştı ağzını uzatarak konuşmalar tavırlar hareketler bi oyuncu iyiyse götü kalmayacak diye boşuna demiyolar 2-3 seneye gelir Euroleague de oynar bunun üzerine takım falan kurmazlar
Bende izledim sadece bu maç üzerinden konuşmadım genel olarak bide dışardan olmuyorsa pota altından oyna ama oynayamazsın çünkü izin vermiyorlar her pozisyonda ezdiler dış atıcılar kötüydü iyide olabilirdi ama yine yenemezlerdiAlperen ile ne alakası var izledim maçı Houston’ın kısalarını görmedin galiba atış atamıyorlar adamların dış atıcıları rezalet
Bilmiyorum ben Houston’ın kadrosunun kötü olduğunu düşünüyorum yine bu kadroyla iyi iş yaptılar ki bir maçı da saçma sapan vermişlerdi gerçi Okc ikisini de 4-0 geçer bunlarınBende izledim sadece bu maç üzerinden konuşmadım genel olarak bide dışardan olmuyorsa pota altından oyna ama oynayamazsın çünkü izin vermiyorlar her pozisyonda ezdiler dış atıcılar kötüydü iyide olabilirdi ama yine yenemezlerdi
Houston çok kötü, baskılı savunma karşısında ne şut atabiliyorlar ne de topu pota altına indirebiliyorlar, inanılmaz savunma ribaundu kaybettiler, Alperen hep ikili sıkıştırma altında ezildi, Kevin Durant da olmayınca çaresizce elendiler.Bende izledim sadece bu maç üzerinden konuşmadım genel olarak bide dışardan olmuyorsa pota altından oyna ama oynayamazsın çünkü izin vermiyorlar her pozisyonda ezdiler dış atıcılar kötüydü iyide olabilirdi ama yine yenemezlerdi
Yok kardeşm ne şikesi playofflar alt olur bilmiyor musun 🤣🤣Orlando ilk yarıyı 23 sayı önde kapatmış 2 yarı tecavüze uğramış şikenin babası bu
İlk yarı 23 sayıdan nasıl yetişmişYok kardeşm ne şikesi playofflar alt olur bilmiyor musun 🤣🤣
Orlando iknci yari 4 tane basket atti sadece ama playoff bu normal bilmen lazim🤣🤣İlk yarı 23 sayıdan nasıl yetişmiş
8 sayı ne la 🤣🤣Bu nba maclari niye boyle geciyo bunlarda baska biseymi var ayni takimlar degilmi
Ekli dosyayı görüntüle 967063