Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Nba niye boyle

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Playof maclari alt biter genellikle normaldir

Colina53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
1,467
113
Toronto maçı uzatmaya gitmesine rağmen üst olmadı beş dakikada 14 sayı attılar 18 sayı çıkmadı..

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,352
1,732
113
Play-off zamanı böyle maalesef

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,687
8,945
113
bu zamanlar alt bitiyor play off lar da bilmen lazım

Leila

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,197
166
63
Orlando 2 çeyrekte toplam sadece 4 basket atti bilmen lazim yazmişlar he koskoca 24dakikada sadece 4 basket atan takimi bilmen lazimdi kardeşim 4/39 atacaklarini tahmin etmeliydin playofflar genelde alt olur

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,550
5,086
113
Alperenede boyunun ölçüsünü verdiler gönderdiler şimdi gelsin Türkiye'de övünsün programlara katılsın öyle oynadık böyle yaptık allstar oldum bi bok olmaz bunu başaran tek oyuncu nowitski oda efsane oldu alperenden efsanede olmaz süperstarda 2 sene allstar olunca onlara benzemeye çalıştı ağzını uzatarak konuşmalar tavırlar hareketler bi oyuncu iyiyse götü kalmayacak diye boşuna demiyolar 2-3 seneye gelir Euroleague de oynar bunun üzerine takım falan kurmazlar

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Alperenede boyunun ölçüsünü verdiler gönderdiler şimdi gelsin Türkiye'de övünsün programlara katılsın öyle oynadık böyle yaptık allstar oldum bi bok olmaz bunu başaran tek oyuncu nowitski oda efsane oldu alperenden efsanede olmaz süperstarda 2 sene allstar olunca onlara benzemeye çalıştı ağzını uzatarak konuşmalar tavırlar hareketler bi oyuncu iyiyse götü kalmayacak diye boşuna demiyolar 2-3 seneye gelir Euroleague de oynar bunun üzerine takım falan kurmazlar
Alperen ile ne alakası var izledim maçı Houston’ın kısalarını görmedin galiba atış atamıyorlar adamların dış atıcıları rezalet

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,550
5,086
113
Alperen ile ne alakası var izledim maçı Houston’ın kısalarını görmedin galiba atış atamıyorlar adamların dış atıcıları rezalet
Bende izledim sadece bu maç üzerinden konuşmadım genel olarak bide dışardan olmuyorsa pota altından oyna ama oynayamazsın çünkü izin vermiyorlar her pozisyonda ezdiler dış atıcılar kötüydü iyide olabilirdi ama yine yenemezlerdi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Bende izledim sadece bu maç üzerinden konuşmadım genel olarak bide dışardan olmuyorsa pota altından oyna ama oynayamazsın çünkü izin vermiyorlar her pozisyonda ezdiler dış atıcılar kötüydü iyide olabilirdi ama yine yenemezlerdi
Bilmiyorum ben Houston’ın kadrosunun kötü olduğunu düşünüyorum yine bu kadroyla iyi iş yaptılar ki bir maçı da saçma sapan vermişlerdi gerçi Okc ikisini de 4-0 geçer bunların

mrmaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
366
109
43
Houston çok kötü, baskılı savunma karşısında ne şut atabiliyorlar ne de topu pota altına indirebiliyorlar, inanılmaz savunma ribaundu kaybettiler, Alperen hep ikili sıkıştırma altında ezildi, Kevin Durant da olmayınca çaresizce elendiler.

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,923
570
113
Orlando ilk yarıyı 23 sayı önde kapatmış 2 yarı tecavüze uğramış şikenin babası bu