- 817
- 2,490
- 93
Kısır maç olur ve boston kazanır bu geceBoston maçı nediyosun krall
Kısır maç olur ve boston kazanır bu geceBoston maçı nediyosun krall
Taraf ve alt üstten ziyade Maxey'e bareme göre sayı üst alabilirsin. Açık değilse sayi+asist de olabilir.Boston maçı nediyosun krall
Eyvallah reisim sagolasinTaraf ve alt üstten ziyade Maxey'e bareme göre sayı üst alabilirsin. Açık değilse sayi+asist de olabilir.
Embiid de olmadığı için fazla hücum seçeneği yok takımın. Pg ve Edgecombe destek veriyor. Pg yaşlı, diğeri de dengesiz. En güvenilir el yine Maxey. Aklına yatarsa bakarsın.
😂😂😂😂250k alt almıstım viskimi yudumluyorum
Ulan memo 😂😂😂250k alt almıstım viskimi yudumluyorum
2 yıl önce Atlanta Orlando maçı vardı. Son pere kadar Atlanta 26 fark önde son per 27 fark yeyip maç verdi. Aq o gün o maçta 3 sayı daha atsaydı Atlanta borçlarımdan kurtuluyordum. Şikenin kralı döndüAbd kahpesi savaşın maliyetini bu şekilde çıkartıyor galiba iyice bu yıl kitapsızlaşmaya başladılar
Ne oluyor izliyecem birazPortland maçına bak şaka gibi yemin ederim milletle dalga geçiyorlar 😁
İzle izle çok keyifli maç. Son per çok daha iyi geçerNe oluyor izliyecem biraz
Hocam gerçekten böyle düşündüğüne hayret kaldım.Portland denen takım 2 senedir şike ile adı sarsılan bir takım zaten onun dışında NBA denen bu lig tamamen şova dayalı ve en çok şikenin döndüğü fedarasyonlardan biriMaçı izliyorum da. Bir şeylerin döndüğü yok.
Hayatınızda ilk kez mi play-off takip ediyorsunuz.
Portland fazla üçlük isabeti buldu sadece hepsi bu. Savunma olarak Portland bana göre OKC ile eşdeğer. Biraz kalitesiz takım onlara göre ama sert takım.
Maç dengeye gelir ama Portland bu kadar yüzdeli oynayamaz.
5 dakikada 3 sayi bumu kazancak saka gibi bunlar74-74 bitti 3p.
25 dakikada 6 blok yaptı wemby.
İsrailli eleman da çok olgun oynuyor maç kopacakken 2 3 kez eli titremeden sayi buldu.
SAS çok rahat sayi bulmaya başladı Vassel Kessl zaten iyiydi Fox da devreye girdi. 3 oyun kurucu ile oynayınca set hücumunda ne kadar savunsalar da çözülüyor Portland. Maçı port kazansın da biraz daha uzasın seri.. Güzel maçlar oluyor 🤣
Allah belalarni versin hepsi ayni futboluda basketide slot sans isiydi eskiden spor daha beter oldu sansida kalmadiAbi böyle bir NBA takımı nasıl oluyor 6 dakikada 4 sayı nedir la