- 26,396
- 16,418
- 113
İlk yarı 10dk sürüyo olsa won
İlk yarı 10dk sürüyo olsa won
Tekten 1k bastın buna dimi
Sistem 1,2,3,4,5,6 dost puhah yanına balık arıyoruzTekten 1k bastın buna dimi
Varmi sicak ekmek @Erhan2121 ve @Valenciennes@Erhan2121 akarmı bu gece güzel bi kupon 😂
Var var olmaz olurmu öpülecek maclar var puaha@Erhan2121 akarmı bu gece güzel bi kupon 😂
Sohum büyük dilimse hemen bi ayar çekeriz dost puah
Uyumadan salla güzel bişeyler jokere vurayımVar var olmaz olurmu öpülecek maclar var puaha
Tm dost atarim birazdan maclar 4 te başlıyor vakit var dhaa sen jokeri al ben atacam sanaUyumadan salla güzel bişeyler jokere vurayım
Abini arayıp sormuyon ne oldu len Zırto ayranmi içtikUyumadan salla güzel bişeyler jokere vurayım
Yatıcam la fena uykum varTm dost atarim birazdan maclar 4 te başlıyor vakit var dhaa sen jokeri al ben atacam sana
Yatıcam la fena uykum var
Kimseyle görüşmüyorum abi artık girmiyorum fazla zaten sıkıldım cokAbini arayıp sormuyon ne oldu len Zırto ayranmi içtik
Ben bunlara oynadım bugün de güzel kuponlar bence sende bi bak maclara kafana yatmayan varsa sole banaYatıcam la fena uykum var
Sohum sen belirleyecen hade bakemmSohum büyük dilimse hemen bi ayar çekeriz dost puah
Freebete hangisini basalımmBen bunlara oynadım bugün de güzel kuponlar bence sende bi bak maclara kafana yatmayan varsa sole bana
Kimseler kovalasin SeniKimseyle görüşmüyorum abi artık girmiyorum fazla zaten sıkıldım cok
Houston boston sayi üstüne frebeti bas dost diğer kupona ana paraFreebete hangisini basalımm