- 49,389
- 37,517
- 113
Erhanı sevındırın puahahAynen eline saglik
Erhanı sevındırın puahahAynen eline saglik
Yav bu golden yakıcsk bizi erhanım 😂Golden de gelir artik 2 per coştular
Yok yok içerde odaYav bu golden yakıcsk bizi erhanım 😂
Fark yok arada faulle felan 240 dayanırBarem 238
Cury var dost o adam olmasa bu takima ust alınmaz zaten onun hatrina golden diye bir takım var zatenYav bu golden yakıcsk bizi erhanım 😂
Yüzde yüzCury var dost o adam olmasa bu takima ust alınmaz zaten onun hatrina golden diye bir takım var zaten
Erhancim dm kapalı senin dm atar mısın bana, çekim vericem geldiğinde sendeee. Golden üst woooonEyw dost
Won be wonCury var dost o adam olmasa bu takima ust alınmaz zaten onun hatrina golden diye bir takım var zaten
Ulan karta düşen ilk parada bulucam seni burda bana kupon yapmayı öğreteceksin slot bitirdi beni😄Bir günün daha sonuna geldik yarina 2 mac var sadece nba de oda kupa maçları yari final o yuzden 2li tek bir kombin paylaşırım
Benimde pek kuponlan felan ilgim yok dost sallıyoruz iste tutuyor puahaUlan karta düşen ilk parada bulucam seni burda bana kupon yapmayı öğreteceksin slot bitirdi beni😄
Tutması önemli değil hiç oynamadım bilmiyorumBenimde pek kuponlan felan ilgim yok dost sallıyoruz iste tutuyor puaha
Basit işler dost biz kurtulmak istiyoruz sen oynamak istiyorsun sıkıntı yok snaa da öğretirizTutması önemli değil hiç oynamadım bilmiyorum
Adaş tipster mi oldunBasit işler dost biz kurtulmak istiyoruz sen oynamak istiyorsun sıkıntı yok snaa da öğretiriz
O ne eniste Türkçesi nedir puahaAdaş tipster mi oldun
Menejerıde varAdaş tipster mi oldun
Kazanırken hepsi olur kaybedince görürüz menejerleriMenejerıde var
Kimse görmeden götür malı adaş zenginlik sana yakışırO ne eniste Türkçesi nedir puaha