- 1,960
- 928
- 113
Gule güle harca ne kadar kazandın.Koyduk 5.50 yi dost site betgar özelden iban bırak dost yusuf ta bıraksın çekim gelir gelmez ikinizi de görücem beni bilen biliyor dolandırılmamla meşhurum 😁
Gule güle harca ne kadar kazandın.Koyduk 5.50 yi dost site betgar özelden iban bırak dost yusuf ta bıraksın çekim gelir gelmez ikinizi de görücem beni bilen biliyor dolandırılmamla meşhurum 😁
Gönlümüz zengin kardeşimSuan aramızda tek zengin adam sensin dost ac bakalim rolu puaha
Ne var la profilde bi cacık anlamadım dediğindenO profl ne lan hayırdır bize laf mı sokuyon
Gönül iyiymiş puahaGönlümüz zengin kardeşim
dost betgar 2000 bastım 10000 aldım 2x çevrim daha var 1.40 dan erhanın maçlara basarım onu daGule güle harca ne kadar kazandın.
Paraya kavuştuk sonunda kankaBı de biz dolandırak dost 🤣🤣🤣 tekrardan tebrikler
Ramazan degilmi ismi filmde herhal onu diyor puahaNe var la profilde bi cacık anlamadım dediğinden
Knk benim açıktır parayı yerim ben bi gecede 400bin piç etmiş adamım yazın şimdi ibanı ihtiyacın yoksa başka olan birini bulim?Dm kapalı kanka . Yazarsın bize müsait olunca . 🙏🏻
İyi la temiz para
Adam içine doğmuş yazdı burda bende oynarsan takip ederiz demiştim . Oran güzeldi ama Tunus satar diye düşündüm tuttu kupon adamda sağolsun bizi de düşündü enişte. Kimseye zararımız yok hayatımız kaymış zatenParaya kavuştuk sonunda kanka
Yusuf kim kardeşim ilk tebrik eden bizizKoyduk 5.50 yi dost site betgar özelden iban bırak dost yusuf ta bıraksın çekim gelir gelmez ikinizi de görücem beni bilen biliyor dolandırılmamla meşhurum 😁
Bu lafi dedin ya birazdan konuya 100 kisi gelir aciz diye puahaKnk benim açıktır parayı yerim ben bi gecede 400bin piç etmiş adamım yazın şimdi ibanı ihtiyacın yoksa başka olan birini bulim?
Bu gece 9 macın en az 5i alt olurGönül iyiymiş puaha
İhtiyaç var dost ,😅 sana mesaj atamıyorum sen atar mısın bana 👍🏻Knk benim açıktır parayı yerim ben bi gecede 400bin piç etmiş adamım yazın şimdi ibanı ihtiyacın yoksa başka olan birini bulim?
Güzel olmuş kardeşim devamı gelir inşallahdost betgar 2000 bastım 10000 aldım 2x çevrim daha var 1.40 dan erhanın maçlara basarım onu da
Kardeşim ben seni zeki biri sanıyordum yaNe var la profilde bi cacık anlamadım dediğinden
Hayirsa hayır, bu çesmeden bir bidon da bize ayirKnk benim açıktır parayı yerim ben bi gecede 400bin piç etmiş adamım yazın şimdi ibanı ihtiyacın yoksa başka olan birini bulim?
Aynen utah ust olur takim bazi New ust olur başka da biesey olmaz dusuncesindeyimBu gece 9 macın en az 5i alt olur
En çok benim ihtiyacım var şuan 🤣Knk benim açıktır parayı yerim ben bi gecede 400bin piç etmiş adamım yazın şimdi ibanı ihtiyacın yoksa başka olan birini bulim?
Harbiden ben bile olayı anladim puahaKardeşim ben seni zeki biri sanıyordum ya