- 39,338
- 32,983
- 113
Yerrrr miiiiiiSinanıda alıp gelmesin dikkat et dost
Yerrrr miiiiiiSinanıda alıp gelmesin dikkat et dost
Oder bu site bizim vurucunun aktif oynadığı site çekeriz siteye puahaSaldık zehri de buda tutarsa betgar öder mi acep 😃
Normal insan bulamazsın burda kral . Can sıkıcı çok şey var . 110k adam var Forumda . Shellac bazen kurşuna dizmek istiyordur bazılarımızı 🤣Bi konuya dahil olup surkeli insanları etiket etmek hos değil seven var sevmeyen var ben misal o hareketlerinden nefret ediyorum
Porter jr görünce kuponu direk erhanın verdiğini anladımSaldık zehri de buda tutarsa betgar öder mi acep 😃
Ödemez la burası niye cekmedinSaldık zehri de buda tutarsa betgar öder mi acep 😃
O adamın ne işi var brokta adam mvp olacak adam valla harcanıyor ordaPorter jr görünce kuponu direk erhanın verdiğini anladım
4k çevrim muhabbeti dostÖdemez la burası niye cekmedin
Cevrim var dedi ya dostum uyuyormusun sende puahaÖdemez la burası niye cekmedin
Boynun devrilsin hemiCevrim var dedi ya dostum uyuyormusun sende puaha
Çevrim var diye o zaman pazartesi gününe kupon yapalım aq vur canlıdan 90.dk 2 gole bitir çevrimi seriden yatsın nasıl olsa bunlar da gidecekCevrim var dedi ya dostum uyuyormusun sende puaha
Evi inlettim 😁😁😁😁Boynun devrilsin hemi
Dağıtım olursa liste dışısın tatarımÖdemez la burası niye cekmedin
Bak bana burda bedof gibi fakir edebiyatı yaptırtmayın sıkmayın canımıDağıtım olursa liste dışısın tatarım
Banko maclar verdik eniste burdan 20k gelecek snaa garanti veriyorum puahÇevrim var diye o zaman pazartesi gününe kupon yapalım aq vur canlıdan 90.dk 2 gole bitir çevrimi seriden yatsın nasıl olsa bunlar da gidecek
Passion ibanı yazdı sigara geliyo sandı bi baktı gece 3 e kupon geldi gülemiyor artık yüz felci geçirdi beğeni atıyorMaclar saat 3 te baslicak sabah 8 gibi biter artık bakalim ne olacak
Çevrim vardıÖdemez la burası niye cekmedin
Kanka sen evden çıkma tekele gidiyorsan dön geri bu cevrim sabah namazına anca biterEvi inlettim 😁😁😁😁
Sıkıntı yok enişte ya canı sağolsun 😅 muhabbet sarıyor 🙃Passion ibanı yazdı sigara geliyo sandı bi baktı gece 3 e kupon geldi gülemiyor artık yüz felci geçirdi beğeni atıyor
Napak enişte adamlar çevrim koydu 1k ilk çeyrek Dallas üst girdim yattı kalan 3 k yı da erhanın kupona attık 😁Passion ibanı yazdı sigara geliyo sandı bi baktı gece 3 e kupon geldi gülemiyor artık yüz felci geçirdi beğeni atıyor