- 19,863
- 11,098
- 113
Evet arkadaşlar bu geceki NBA takviminindeki maçlar hakkındaki görüşlerinizi bura paylaşın belki birileri faydalanır @Erhan2121
Bnde paylasirdim ama benimkilerin won yüzdesi çok yüksek o yüzden ücretli 🤠Evet arkadaşlar bu geceki NBA takviminindeki maçlar hakkındaki görüşlerinizi bura paylaşın belki birileri faydalanır @Erhan2121
Ücreti ne kadar puhahaBnde paylasirdim ama benimkilerin won yüzdesi çok yüksek o yüzden ücretli 🤠
Ödeme maçlar gelince anlaşma oluyor 1/2 2/1 maç veriyorum u12 maclarinaÜcreti ne kadar puhaha
Ver dost herkes faydalansinÖdeme maçlar gelince anlaşma oluyor 1/2 2/1 maç veriyorum u12 maclarina
1.30 saat sonra 2 kupon atarim hemde oynanmis olarak takipte kalınız lutfen puahaEvet arkadaşlar bu geceki NBA takviminindeki maçlar hakkındaki görüşlerinizi bura paylaşın belki birileri faydalanır @Erhan2121
Tmdir abi şal zehri1.30 saat sonra 2 kupon atarim hemde oynanmis olarak takipte kalınız lutfen puaha
Önce bı teminat ödemesi oluyor 😂kalem yazmıyor yoksaVer dost herkes faydalansin
Valla sifirim suan ödeme bekliyom Erhan abi atacakmis bende bakamÖnce bı teminat ödemesi oluyor 😂kalem yazmıyor yoksa
Bi yemek yiyelim ardından 1 saat derin analiz gelecek bomba kuponlarTmdir abi şal zehri
barem kaçtanİlk tahmin
Boston ilk yari Boston üst alabilirsiniz bucks çok kötü Boston sakatlıklardan dönem oyuncular var yani gelebilir
60.5 abibarem kaçtan
gamblereon mu ne onun günceli ne60.5 abi
Bilmim abi Akgül abi biliyordurgamblereon mu ne onun günceli ne
269gamblereon mu ne onun günceli ne
güncel atsana knka sana zahmet başamı sona mı uğraştırma beni ahah
gambleron269.comgüncel atsana knka sana zahmet başamı sona mı uğraştırma beni ahah
frebeti alalımda rolle düşelimgambleron269.com