Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA Tahminleri

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Estağfurullah. Sadece doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum, ve yanlışın olduğu yerde bulunmamaya gayret ediyorum
10gün önce Tahir kardeşimle atıştım olabilir yani bi baktım yazmış tahire laf yok şunu yaparım bunu yaparım beni 10gün banlattı hani Tahir kardeşindi hepsini dün tek kalemde mani için sat tın adamsın

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
@Shellac
@Erhan2121 iletmemi istedi , hesabının kalıcı olarak kapatılmasını istedi birdaha açılmamak üzere , forumdaki arkadaşlardanda helallik istedi varsa yanlışı kusura bakmasınlar , benden yana hakkım varsa helal olsun dedi , elçiye zeval olmaz ben söyleyim üstümden kalksın , ısrar ettim ama kurtulmak istiyorum tamamen forumdan dedi.. ikna edemedim
İyi forumlar

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,763
24,740
113
10gün önce Tahir kardeşimle atıştım olabilir yani bi baktım yazmış tahire laf yok şunu yaparım bunu yaparım beni 10gün banlattı hani Tahir kardeşindi hepsini dün tek kalemde mani için sat tın adamsın
Dün ki konu benimle alakalı değildi yanlış yaptığını düşündüğüm için yanlışsın dedim sözümün arkasındayım

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Dün ki konu benimle alakalı değildi yanlış yaptığını düşündüğüm için yanlışsın dedim sözümün arkasındayım
Ne olursa olsun kardeşim ben bi insani gerçekten seviyorsam canımı veririm hele 2günde tanıdığı adamlara karşı şunu diyorsa hepsini karşıma aldım alırım gibisinden konuştu ondan cacık olmaz ozmn

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,763
24,740
113
Ne olursa olsun kardeşim ben bi insani gerçekten seviyorsam canımı veririm hele 2günde tanıdığı adamlara karşı şunu diyorsa hepsini karşıma aldım alırım gibisinden konuştu ondan cacık olmaz ozmn
Aga burda olmayan biri hakkında ileri geri konuşmak yakışık almaz da sanalda dostluk bundan ibarettir genel konuşuyorum erhan özelinde değil kardeşim kardeşim diye nameler atanlar verdiği parayı geri alamayınca dolandırıcı piç diye adledilir sosyal mecra bunlardan ibaret çokta şaşırmadım yani

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Reis sen neden erhanı birilerine kötüleme peşindesin anlamıyorum hangi konuya girsem , Erhan hakkında yorum yapmışsın senin Erhana kötü birisi demen onu kötü yapmaz delikanlı insan ağzıyla delikanlıyım demesin.. birisi ortamda yokken arkasından konuşmak erkek adama yakışmaz yanlış anlama sakın , biz böyle gördük varsa derdin kendisine ulaş aranızda konuşun gıybete dedikoduya gerek yok. Sen burada sabaha kadar Erhana kötü desen bile senden çok daha iyi tanıyan insanlar hadi ordan der geçer yakışmaz yapma bunu az önce kendi açtığın konudada söyledim son kez söylüyorum gerisi senin karakterine kalmış.

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Reis sen neden erhanı birilerine kötüleme peşindesin anlamıyorum hangi konuya girsem , Erhan hakkında yorum yapmışsın senin Erhana kötü birisi demen onu kötü yapmaz delikanlı insan ağzıyla delikanlıyım demesin.. birisi ortamda yokken arkasından konuşmak erkek adama yakışmaz yanlış anlama sakın , biz böyle gördük varsa derdin kendisine ulaş aranızda konuşun gıybete dedikoduya gerek yok. Sen burada sabaha kadar Erhana kötü desen bile senden çok daha iyi tanıyan insanlar hadi ordan der geçer yakışmaz yapma bunu az önce kendi açtığın konudada söyledim son kez söylüyorum gerisi senin karakterine kalmış.
Bana beni banlatmadan önce agzına sçrm kelimesini kullandı 10gün ona o cvbı vermek için bkldim insan önce kendine bakıp kendini bi sorgulamalı kaç yaşinda adamım agzma sçmk kelimesi agrıma gitti bugün de tehdit ediyor yine banlatayımmı diye gelde kızma klavye erkegi emin ol bu gibiler seni karşında görse böyle konuşmzlr

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,770
13,597
113
@Shellac
@Erhan2121 iletmemi istedi , hesabının kalıcı olarak kapatılmasını istedi birdaha açılmamak üzere , forumdaki arkadaşlardanda helallik istedi varsa yanlışı kusura bakmasınlar , benden yana hakkım varsa helal olsun dedi , elçiye zeval olmaz ben söyleyim üstümden kalksın , ısrar ettim ama kurtulmak istiyorum tamamen forumdan dedi.. ikna edemedim
İyi forumlar
Özelden dm at,
Erhan gibi adam gideceğine , forumun huzurunu kaçıran andropoz tayfayı göndermek lazım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Bana beni banlatmadan önce agzına sçrm kelimesini kullandı 10gün ona o cvbı vermek için bkldim insan önce kendine bakıp kendini bi sorgulamalı kaç yaşinda adamım agzma sçmk kelimesi agrıma gitti bugün de tehdit ediyor yine banlatayımmı diye gelde kızma klavye erkegi emin ol bu gibiler seni karşında görse böyle konuşmzlr
Demiştir olmuştur veya senin zoruna giden bir cümle kullanmıştır ben birşey demiyorum ama bu beni yada forumdaki diğer üyeleri bağlamaz kendisine ulaşır konuşur içindekileri yüzüne karşı dersin konu kapanır , sana bunu anlatmaya çalıştım illaki yaşın vardır zoruna gitmiştir birşey diyemem ama ulu orta yerlerde bunu konuşmak yanlış

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Demiştir olmuştur veya senin zoruna giden bir cümle kullanmıştır ben birşey demiyorum ama bu beni yada forumdaki diğer üyeleri bağlamaz kendisine ulaşır konuşur içindekileri yüzüne karşı dersin konu kapanır , sana bunu anlatmaya çalıştım illaki yaşın vardır zoruna gitmiştir birşey diyemem ama ulu orta yerlerde bunu konuşmak yanlış
Valla hiç yanlış degil hakaret ederse ve beni banlatırsa aynısını Yaşar Kendini sürekli banlatacak noktaya gelir kaçyaşında adamım bunu bana sivilde dese belki başka şeyler olur agzının lafını bilsin ayrıca o linki ben onla konuşacam para için sabaha kadar sayan adamla ne işim olur bide bana bak kimsenin rolüne girmişmiyim yalakalık yapmışmıyım sende sanki babanin oglu gibi savunmuşsun belki yarın senide satacaktı fazla kurcalama boşkoy

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Kardeş birde demiştir olmuştur kelimen çok yanlış biz şerefimiz haysiyetimiz için yaşarız biri bana bu argo cümleyi kullansa karşımda başımı öne egmem yani biz Anadolu insanıyız Avrupalı degilikki kafamızı öne egip gidek o yüzden sürekli banlanması iyi olur kabadayılık yeri degil burası ayıptır artı kendisini hiç tanımam bana musallat olan kendisi belanın belası var bu son mesajım eyvallah

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Kardeş birde demiştir olmuştur kelimen çok yanlış biz şerefimiz haysiyetimiz için yaşarız biri bana bu argo cümleyi kullansa karşımda başımı öne egmem yani biz Anadolu insanıyız Avrupalı degilikki kafamızı öne egip gidek o yüzden sürekli banlanması iyi olur kabadayılık yeri degil burası ayıptır artı kendisini hiç tanımam bana musallat olan kendisi belanın belası var bu son mesajım eyvallah
Abi cevap vermiyorum yazmışsın bak abi diyorum, sen sanal ortamdasın burada herşeyi kafaya takarsan mutlu olamazsın burada herhangi bir üye durduk yere küfür edebilir yönetime bildirir geçersin en fazlası bu yani onun dışında hiç birşey yapamazsın yapacağım dersende adresini bulur gider yaparsın, sakin olun ağam içerisi dışarıya benzemez gerek yok iyi geceler

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,770
13,597
113
Adammı adam olsa kendinden büyüklere argo kullanmaz ben öyle gördüm öyle yaşadım
Sizin konunuz nedir ben bilmem , geneli düşünerek yorum yazdım senle alakalı değil,
Küfürün büyüğü, küçüğü olmaz isteyene hakedene öyle asılırım ki kulağı sağırlaşır.
Seni tenzih ediyorum genel düşüncem böyle.
Saygı sevgi ve selametle

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Sizin konunuz nedir ben bilmem , geneli düşünerek yorum yazdım senle alakalı değil,
Küfürün büyüğü, küçüğü olmaz isteyene hakedene öyle asılırım ki kulağı sağırlaşır.
Seni tenzih ediyorum genel düşüncem böyle.
Saygı sevgi ve selametle
Eyvallah kardeşim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,763
24,740
113
Nba de bugün normal sezonun 81. Maçları oynanacak 15 maç ta sadece LAC - Portland maçı sıralamadaki yerini belirleyecek maç kalan 14 maç play off da takım seçme maçları oynanacak Cleveland- Atlanta maçında bi alt sıraya düşmeye çalışacak tahminimce cleveland atlanta galibiyeti bekliyorum
Oynamadıniz yazıklar olsun 31 sayi fark attı @AllanSaintMaximin @akin1996