- 20,478
- 22,118
- 113
Sigara ekmek kola halloldu saySenin işin görüldü mü yani
Sigara ekmek kola halloldu saySenin işin görüldü mü yani
ÇökecektimSigara ekmek kola halloldu say
İsbankasi 350 binBenim ki icraya füştü bile 158k + 48k + 32
Kola ne alakaSigara ekmek kola halloldu say
Ona oynamayacam asla was amatör takım fark açılır Doncic oyundan çıkar o riski almamBi ust oynamama bakar
Valla büyük sıkıntı hemde çokİsbankasi 350 bin
Enpara 190 bin
Garanti 90 bin
Yapikredi 45
Kaynanaya 75 gram borcum var Allah tez zamanda canımı alırsa memnuniyet duyarim
Valla sana gelmiştir diye dönmedim yoksa bölüşürdükÇökecektim
Geldi geldiValla sana gelmiştir diye dönmedim yoksa bölüşürdük
5 bin limitli kart var işin içinden çıkamıyorum bu bankaya borcu olanlara Rabbim yardım etsin büyüğü küçüğü yokİsbankasi 350 bin
Enpara 190 bin
Garanti 90 bin
Yapikredi 45
Kaynanaya 75 gram borcum var Allah tez zamanda canımı alırsa memnuniyet duyarim
Bol şans takipteyim salçaEkli dosyayı görüntüle 950994
Bol şans free 11,727 oran
Ben iyi bankaların kredi kartı ve esnekleri kapattım vermiyorlarda (iyiki vermiyorlar) 300-400k ödedim amq 😂😂😂5 bin limitli kart var işin içinden çıkamıyorum bu bankaya borcu olanlara Rabbim yardım etsin büyüğü küçüğü yok
Yıllar önce kendimi gördüm akbanka 1000₺ borç yaptım icralık oldum şükür hiç bir banka kredi vermiyor bi yanlışlıkla iş Bankası 5 bin limitli kart verdi onuda 3 aydan 3 aya yatıyorum ki kredi puanı yükselmesin diye yoksa şimdi milyon borç vardı bankayaBen iyi bankaların kredi kartı ve esnekleri kapattım vermiyorlarda (iyiki vermiyorlar) 300-400k ödedim amq 😂😂😂
Esnek hesap lanetlerin laneti gidin hesabı kiralayın yinede ek hesaba bulaşmayın faizinden kurtulsmazsınBen iyi bankaların kredi kartı ve esnekleri kapattım vermiyorlarda (iyiki vermiyorlar) 300-400k ödedim amq 😂😂😂
İnancın olsun 2021 de 4,3m borç vardıYıllar önce kendimi gördüm akbanka 1000₺ borç yaptım icralık oldum şükür hiç bir banka kredi vermiyor bi yanlışlıkla iş Bankası 5 bin limitli kart verdi onuda 3 aydan 3 aya yatıyorum ki kredi puanı yükselmesin diye yoksa şimdi milyon borç vardı bankaya
Bulamadık ki bulsak halledecez 🤣Esnek hesap lanetlerin laneti gidin hesabı kiralayın yinede ek hesaba bulaşmayın faizinden kurtulsmazsın
Sen yazdıkça bunalıyorum 4.3 m üfffİnancın olsun 2021 de 4,3m borç vardı
Tatuma 3lük girecektim sakatmışEkli dosyayı görüntüle 950994
Bol şans free 11,727 oran
Berlinbet link var mıErhan ne derse tersini oyna mutlaka kazanırsın 🤣
Var kardeşim buyurBerlinbet link var mı