- 33,277
- 33,654
- 113
Pasta poğaça kurabiye ustasıyız kardeşim biz 9 sa gidersek siz nasıl kahvaltı yapacaksınız5.30 ne kardeşim ülkeyi mi kurtarıyorsunuz
Pasta poğaça kurabiye ustasıyız kardeşim biz 9 sa gidersek siz nasıl kahvaltı yapacaksınız5.30 ne kardeşim ülkeyi mi kurtarıyorsunuz
Enişte öyle bir yazmışsın ki sanki 10 oran verdin. İkisi 2 oran bile etmioSha sayi 30 ustu jokic asist 10 ustu buraya yazıyorum gelmezse yarin buradakilere 20 bin dağıtım yapacam bu kadar emin ve net konuşuyorum iyi geceler herkese hersek gönlünüzce olsun
49.90 yeter 50 çokEfkali alma
Alacaksanda benim paydan 50 ateşleriz
şöyle yapalım sen bize 20k sponsor ol kanka oynayalım tutarsa geri verelim tutmazsa zaten ödeşmiş oluruz @Valenciennes erkek gibi anlaşma 😂😂 @Erhan2121Dost daha ne diyim ben sırf siz kazanın diye oynayın diye 20k gözden çıkardım 1000.9999 garantidir
2 oranı geciyor en garanti kupon ama hocamEnişte öyle bir yazmışsın ki sanki 10 oran verdin. İkisi 2 oran bile etmio
ERKEKErhan şöyle yapalım sen bize 20k sponsor ol kanka oynayalım tutarsa geri verelim tutmazsa zaten ödeşmiş oluruz @Valenciennes erkek gibi anlaşma 😂😂
Büyük para basanlar için 1.30 bile büyük oran kankaEnişte öyle bir yazmışsın ki sanki 10 oran verdin. İkisi 2 oran bile etmio
bomb has been planted@Erhan2121 bombayı attın kucağımıza
Jokic sürpriz yapmazsa rahat gelir enişte2 oranı geciyor en garanti kupon ama hocam
Büyük parasi olan adam bile büyük basmamali bence dostBüyük para basanlar için 1.30 bile büyük oran kanka
Gece gece kredi çektirmeyin bize son kuruşu bastık zaten taksi parası ayırıp 🤣Jokic sürpriz yapmazsa rahat gelir enişte
Jokic 10.5 asist ben 10 dedim .2.30 toplam oraniEnişte öyle bir yazmışsın ki sanki 10 oran verdin. İkisi 2 oran bile etmio
Kanka bişey diyemem onaBüyük parasi olan adam bile büyük basmamali bence dost
Mantıklı ben kefilimşöyle yapalım sen bize 20k sponsor ol kanka oynayalım tutarsa geri verelim tutmazsa zaten ödeşmiş oluruz @Valenciennes erkek gibi anlaşma 😂😂 @Erhan2121
Hiç sorma erhan benim şu an içime işledi böbreği istese verir basarım gibiGece gece kredi çektirmeyin bize son kuruşu bastık zaten taksi parası ayırıp 🤣
Bol şanslar dostBeyler böyle bir konu açayim dedim ben kasa varsa ve maç varsa her gun nba kuponu yapmaya çalışıcam. Burada fikir alışverişi yaparız. Eksik oyuncu varsa falan konuşuruz. Ben her türlü en az 1 kupon atmaya çalışıcam Nba ile ilgili herkesi beklerizHerkese bol şanslar
Sabah poğaça yiyemiyorum midemi yakıyor diyenlere söylemek istediğin bi söz var mı ustamPasta poğaça kurabiye ustasıyız kardeşim biz 9 sa gidersek siz nasıl kahvaltı yapacaksınız
Hangi siteden oynuyonSha 40 ta atar da ben garantiye gitmek istedim