Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Kadar Borcunuz Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
930
199
43
600 bın borcum vardı hepsını odedım calısarak suan kumarda kazandıgım cebıme gırıypr bırde onlıne calısıyorm aylık 50 60 ordan gelıyor. Suan ne kazansam kar. Fakir s...bı oynuyorm. Zor gunu goren zor gunu unutmaz dostlar. Yuvam yıkılcaktı kımse destek olmadı suan bende yolda bır topar görsem kemal sunal gıbı tekmeyı vuruyorm. Bunlar benzetme tabı.. düşersen dostun ollmazz net!

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,512
999
113
200 bin kredi kartı borcum ama hey ay ödüyor her ay aynı limiti kullanıyorum ve 10 bin klima taksitim var 4 ay kaldı başka yok var mı başka merak ettiğiniz?

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
850
113
60 falan erken kapamayla 40

emircan5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
1,016
93
600 bın borcum vardı hepsını odedım calısarak suan kumarda kazandıgım cebıme gırıypr bırde onlıne calısıyorm aylık 50 60 ordan gelıyor. Suan ne kazansam kar. Fakir s...bı oynuyorm. Zor gunu goren zor gunu unutmaz dostlar. Yuvam yıkılcaktı kımse destek olmadı suan bende yolda bır topar görsem kemal sunal gıbı tekmeyı vuruyorm. Bunlar benzetme tabı.. düşersen dostun ollmazz net!
Online iş ne dost biraz açar mısın tam zamanlımı yarı zamanlimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...